Vanliga frågor & svar

Hur handlar jag?

För att kunna använda våra tjänster behöver du skapa ett konto. Därefter laddar du ditt konto med krediter som du sedan använder för att lägga de ordrar du vill.

Vad är krediter?

Krediter köper du som du sedan kan använda till att beställa de tjänster du vill. Krediter kan köpas via PayPal, Payson eller SMS. En kredit motsvarar en krona, förutom vid SMS-betalningar.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på vad du har beställt och kan sträcka sig allt från några minuter till ett par dagar. Du kan alltid kontakta oss för ett mer specifikt svar för vad du har tänkt beställa.

Min order blev avbruten och återbetalad, vad beror det på?

Om du anger en felaktig länk, privat profil eller något annat som är mål för din order kan ordern komma att avbrytas och återbetalas automatiskt. Då är det bara att kontrollera att länken stämmer eller att profilen är tillgänglig och lägga om ordern.

Vad händer om jag tappar följare eller likes?

Samtliga tjänster kommer med en ersättningsgaranti. Vår standard är 30 dagar efter det att ordern blivit levererad, om ingenting annat nämns. Många tjänster kommer dock med livstidsgaranti. Vi utgår från startantalet för en order i relation till det nuvarande antalet för att avgöra om en order är levererad och för att utföra ersättningar. Mer om vår ersättningsgaranti hittar du i våra användarvillkor.

Vad innebär livstidsgaranti?

Tjänster som omfattas av vår livstidsgaranti, innebär att vi alltid kommer att utföra ersättningar om du skulle falla under antalet du har betalat för, för all framtid.

Hur får jag fram länken till mitt inlägg?

Att få fram den exakta länken till ditt inlägg skiljer sig från plattform till plattform. Vanligtvis kan du kopiera länken i adressfältet när du är inne på inlägget eller trycka på dela och därefter kopiera länk.

Ingenting händer när jag försöker lägga en ny order

Om fältet för mål blinkar rött betyder det att du har angett fel format för tjänsten du försöker använda. Dubbekolla även att du inte har fått med något extra mellanrum i början eller slutet av användarnamnet eller länken.