Facebook Följare
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa Facebook följare – med livstidsgaranti. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på hur stor din order är, hur många ordrar det finns i kö eller om det pågår någon tillfällig uppdatering. Men vanligtvis är starttiden mindre än en timme.

Vad händer om jag tappar följare eller likes?

Samtliga tjänster kommer med en ersättningsgaranti. Vår standard är 30 dagar efter det att ordern blivit levererad, om ingenting annat nämns. Många tjänster kommer dock med en livstidsgaranti.

Vad innebär livstidsgaranti?

Tjänster som omfattas av vår livstidsgaranti, innebär att vi alltid kommer att utföra ersättningar om du skulle falla under antalet du har betalat för, för all framtid.

Behöver ni tillgång till mitt konto?

Vi behöver inte åtkomst till ditt konto och kommer aldrig att be dig om ditt lösenord. Allt som behövs för att lägga en ordern hos oss är ditt användarnamn eller en länk till ditt inlägg.

Hur handlar jag?

För att kunna använda våra tjänster behöver du skapa ett konto. Därefter laddar du ditt konto med krediter som du sedan använder för att lägga de ordrar du vill.

Vad är krediter?

Krediter köper du som du sedan kan använda till att beställa de tjänster du vill. Krediter kan köpas via PayPal, Payson eller SMS. En kredit motsvarar en krona, förutom vid SMS-betalningar.

Här kan du köpa Facebook Följare

Har du många vänner på Facebook? Eller följare? Det finns tre typer av relationer på Facebook - vänskap, följare och fans. När folk följer din Facebook-sida gör det möjligt för dem att se dina inlägg utan att du behöver godkänna det. Detta skiljer sig från vänförfrågningar, som man måste godkänna innan personen läggs till.

Hur kan följare hjälpa dig? De spelar en viktig roll för att få ditt innehåll till sin rättmätiga plats. Men är fenomenet att köpa Facebook följare rätt för dig? Att förvänta sig engagemang från följare som du köper är inte något du bör räkna med. Deras huvudsakliga syfte är att lägga till socialt bevis på din profil och locka fler följare från dina organiska besökare.

En av de största plattformarna för marknadsföring online

Facebook erbjuder en fantastisk plattform för alla digitala marknadsförare och onlinesäljare på grund av dess breda räckvidd. När som helst hittar du miljoner användare online, alla kollar deras Facebook-konto. Du vill inte släppa denna möjlighet. Om du ska introducera en ny produkt eller lansera ett varumärke hittar du inte en bättre plattform.

köpa facebook följare

Men det betyder också att det finns mycket konkurrens om tittarnas uppmärksamhet. Människor måste bestämma och välja innehållet de vill spendera tid på eftersom det är omöjligt att titta på allt. Om du är smart, kommer du att förstå hur viktigt det är att fånga den första uppmärksamheten. Huvudtanken bakom att använda Facebook är att ansluta och nå ut till så många människor som möjligt. Även om ditt innehåll är bra, men om inte många tittar på det, förlorar dina ansträngningar värde.

Varför du ska köpa Facebook Följare

Det kräver mycket tid och tålamod att bygga en betydande följarbas på Facebook. Men vad händer om du inte har mycket tid? Om du väljer att köpa följare på Facebook kommer du att märka att många organiska följare lockas till ditt konto. Det är ett välkänt faktum att människor är mer nyfikna och öppna för att se något som redan har godkännande av många andra. Du måste dra nytta av detta och börja direkt. Om du får en organisk användare som besöker din profil, kan ett stort antal följare vara den avgörande faktorn om den beslutar att följa, gilla eller engagera sig på din sida och innehåll.

Köpa Följare på Facebook med Livstidsgaranti

Det bästa att göra är att köpa Facebook följare av oss. När allt kommer omkring är Facebook den mest populära plattformen för sociala medier och miljontals människor använder den aktivt. En av de viktigaste fördelarna med att använda vår tjänst är att vi erbjuder livstidsgaranti vid köp av följare. Detta innebär att om det av någon anledning skulle försvinna följare från de du har köpt, kommer vi att ersätta de. Även om det skulle inträffa efter en vecka, månad eller år. Se bara till att din sida eller din profil inte har några begränsningar för den, till exempel ålder eller landsgränser. Detta kan äventyra hur tjänsten fungerar.