Facebook Likes
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa Facebook likes – med livstidsgaranti. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på hur stor din order är, hur många ordrar det finns i kö eller om det pågår någon tillfällig uppdatering. Men vanligtvis är starttiden mindre än en timme.

Vad händer om jag tappar följare eller likes?

Samtliga tjänster kommer med en ersättningsgaranti. Vår standard är 30 dagar efter det att ordern blivit levererad, om ingenting annat nämns. Många tjänster kommer dock med en livstidsgaranti.

Vad innebär livstidsgaranti?

Tjänster som omfattas av vår livstidsgaranti, innebär att vi alltid kommer att utföra ersättningar om du skulle falla under antalet du har betalat för, för all framtid.

Behöver ni tillgång till mitt konto?

Vi behöver inte åtkomst till ditt konto och kommer aldrig att be dig om ditt lösenord. Allt som behövs för att lägga en ordern hos oss är ditt användarnamn eller en länk till ditt inlägg.

Hur handlar jag?

För att kunna använda våra tjänster behöver du skapa ett konto. Därefter laddar du ditt konto med krediter som du sedan använder för att lägga de ordrar du vill.

Vad är krediter?

Krediter köper du som du sedan kan använda till att beställa de tjänster du vill. Krediter kan köpas via PayPal, Payson eller SMS. En kredit motsvarar en krona, förutom vid SMS-betalningar.

Här kan du köpa Facebook Likes

Hur många likes får din personliga Facebook-sida? Du kanske vill veta, men det spelar inte så mycket roll. Det är emellertid ett annat fall när det gäller en företagssida. Att få fler likes är avgörande för ditt företag eftersom det får dig att verka som en seriös aktör och öppnar dörren för många potentiella kunder.

Betydelsen av Likes

Med mer än 2 miljarder användare erbjuder Facebook en fantastisk marknadsföringsplattform under denna digitala tidsålder. När någon ser en företagsida på Facebook med många likes, ger det en signal om att det här företaget är värt att utforska. Konkurrensen om att fånga kunder på digitala plattformar är lika hård som eller ännu hårdare än på fysiska marknadsplatser. Alla stora företag och varumärken har grupper av människor som ser efter deras sociala medier och följer hur många likes och följare de har. Många av dessa företag köper också likes på Facebook. De flesta företag har ett strategi-team med flera medier som granskar företagets online-marknadsföringstaktik. Att få fler likes är en del av varje affärsstrategi, och ibland är det vettigt att köpa Facebook likes för att uppnå ditt företags mål snabbare.

Vem som helst kan köpa Facebook Likes

Det spelar ingen roll om din sida är stor, liten, ny eller gammal. Att köpa likes på Facebook är enkelt och kan köpas på samma sätt som du köper något annat online. Din fokus bör ligga på att få rätt typ av likes. Det finns två typer av likes som du bör sträva efter att få, och dessa är:

  • Likes du får på dina Facebook-inlägg.
  • Likes, det vill säga antalet fans eller följare till din Facebook-sida.
köpa facebook likes

Båda dessa typer av likes är viktiga och behövs för att synas bättre. Båda dessa likes är symbiotiska när det gäller att producera resultat. När en Facebook-användare besöker din sida eller profil är det första de märker hur många likes du har. För det andra kommer de att observera hur många likes och engagemang som dina inlägg har. Det betyder att det är viktigt att ha ett tillräckligt antal i båda ändarna när det gäller att stärka ditt sociala bevis. En sida med många likes men lite engagemang kan se lite konstig ut. Det motsatta kan också orsaka förvirring men är inte nödvändigtvis lika stort problem. Det beror på siffrorna.

Att köpa Likes på Facebook med rätt garantier

För nya företag är det inte lätt att få fotfäste på marknaden. Men när du väljer att köpa Facebook likes kan du uppnå detta. Det kan vara startskottet för mer betydande framgångar framöver. Om du gör det direkt från början kommer det att finnas många likes på dina sidor, och du kan då skörda fördelarna tidigare.

Men alla leverantörer har olika avtalsvillkor. Den vanligaste ersättningsgarantin som de flesta företag utövar sträcker sig till endast trettio dagar. När du beställer likes från oss kan du göra det utan att oroa dig för att dina likes stannar kvar eller inte. Vi utfärdar ersättningar oavsett hur gammalt ditt köp är.