Facebook Visningar
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa Facebook visningar – med livstidsgaranti. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på hur stor din order är, hur många ordrar det finns i kö eller om det pågår någon tillfällig uppdatering. Men vanligtvis är starttiden mindre än en timme.

Vad händer om jag tappar följare eller likes?

Samtliga tjänster kommer med en ersättningsgaranti. Vår standard är 30 dagar efter det att ordern blivit levererad, om ingenting annat nämns. Många tjänster kommer dock med en livstidsgaranti.

Vad innebär livstidsgaranti?

Tjänster som omfattas av vår livstidsgaranti, innebär att vi alltid kommer att utföra ersättningar om du skulle falla under antalet du har betalat för, för all framtid.

Behöver ni tillgång till mitt konto?

Vi behöver inte åtkomst till ditt konto och kommer aldrig att be dig om ditt lösenord. Allt som behövs för att lägga en ordern hos oss är ditt användarnamn eller en länk till ditt inlägg.

Hur handlar jag?

För att kunna använda våra tjänster behöver du skapa ett konto. Därefter laddar du ditt konto med krediter som du sedan använder för att lägga de ordrar du vill.

Vad är krediter?

Krediter köper du som du sedan kan använda till att beställa de tjänster du vill. Krediter kan köpas via PayPal, Payson eller SMS. En kredit motsvarar en krona, förutom vid SMS-betalningar.

Här kan du köpa Facebook Visningar

Har du ett Facebook konto? Om svaret är ja, är du en av de miljoner människor som använder Facebook. Dess nätverk har blivit så stort och utbrett att människor över hela världen kan ansluta och kommunicera på denna plattform. Det började som en social medieplattform där människor kunde ansluta, och det har blivit en favoritplats för marknadsförare online idag. Varje företag, litet eller stort, har en närvaro på Facebook.

Vad är Facebook Visningar?

Facebook tror att det mesta av innehållet vi konsumerar online kommer att vara i form av videor i framtiden. Det är anledningen till att marknadsförare finns i stort antal på Facebook och andra sociala medie-appar. Det är redan tydligt att videor är oerhört viktiga för marknadsföring på sociala medier, men frågan är hur får du visningar? Ett sätt är att köpa Facebook visningar. Ju fler visningar dina videoklipp får, desto mer framgångsrikt kan det komma att bli.

Varför ska man köpa Facebook Visningar?

Om du gör en video vill du att fler och fler ska titta på den. Det kan vara en annons, varumärkning eller uppvisning av prestanda, men den måste nå målgruppen för att den ska fungera. Det är där vi kan hjälpa dig, i dagens digitala marknadsföringsvärld är konkurrensen så tuff att om du dröjer till och med lite kommer andra att ta över. Om du har mött detta problem med att inte få tillräckligt med visningar är det dags att ändra din strategi. Att få organiska visningar på Facebook är bra, men att fånga nya tittare kan bli svårt när det redan finns så mycket annat innehåll online. Därför är det inte tillräckligt att bara ladda upp en video för att göra den viral. Du måste också vara kreativ. Genom att köpa Facebook visningar gör du videon mer attraktiv.

Är det lätt att köpa Visningar på Facebook?

Allt du behöver göra för att beställa visningar för en video på Facebook är att ge oss den direkta länken till inlägget. Länken kan hämtas genom att klicka på tidsstämpeln för det aktuella inlägget. Beroende på vilken enhet du använder Facebook på kan det också finnas en knapp på inlägget för att kopiera eller dela länken. Därefter behöver du registrera ett konto på vår webbplats, betala det erforderliga beloppet och ge oss länken.

köpa facebook visningar

Det kan komma som en överraskning att även stora företag och varumärken tenderar att köpa Facebook visningar regelbundet. Att köpa visningar på Facebook kan vara fördelaktigt för dig på många sätt. Den viktigaste fördelen är att när videon får fler visningar kommer den att bli mer attraktiv för användare som snubblar över den. En video med ett redan stort antal visningar kommer att anses vara mer värt att titta på.

Det finns oändliga företag som erbjuder tjänster som kommer att öka antalet visningar på dina videor. Men sanningen är att majoriteten av dem erbjuder dem till ett orimligt pris. När du köper visningar från oss kan du vara säker på att den minsta marginal kommer att tillämpas på priset.