LinkedIn Följare
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa LinkedIn följare – med livstidsgaranti. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på hur stor din order är, hur många ordrar det finns i kö eller om det pågår någon tillfällig uppdatering. Men vanligtvis är starttiden mindre än en timme.

Vad händer om jag tappar följare eller likes?

Samtliga tjänster kommer med en ersättningsgaranti. Vår standard är 30 dagar efter det att ordern blivit levererad, om ingenting annat nämns. Många tjänster kommer dock med en livstidsgaranti.

Vad innebär livstidsgaranti?

Tjänster som omfattas av vår livstidsgaranti, innebär att vi alltid kommer att utföra ersättningar om du skulle falla under antalet du har betalat för, för all framtid.

Behöver ni tillgång till mitt konto?

Vi behöver inte åtkomst till ditt konto och kommer aldrig att be dig om ditt lösenord. Allt som behövs för att lägga en ordern hos oss är ditt användarnamn eller en länk till ditt inlägg.

Hur handlar jag?

För att kunna använda våra tjänster behöver du skapa ett konto. Därefter laddar du ditt konto med krediter som du sedan använder för att lägga de ordrar du vill.

Vad är krediter?

Krediter köper du som du sedan kan använda till att beställa de tjänster du vill. Krediter kan köpas via PayPal, Payson eller SMS. En kredit motsvarar en krona, förutom vid SMS-betalningar.

Här kan du köpa LinkedIn Följare

Vill du att LinkedIn-användare ska märka din närvaro? Du kan köpa LinkedIn följare för att öka chansen att människor interagerar med din profil. Det spelar ingen roll om du behöver förbättra din personliga profil eller din företagssida - det finns tjänster för båda.

LinkedIn är en av de mest föredragna och snabbast växande professionella plattformarna för att marknadsföra din profil eller ditt företag. Det är också en bekväm plattform för företag att marknadsföra sig själva. Som professionell yrkesutövare kommer att ha en profil på LinkedIn att ge din profil mer synlighet. Det fungerar också som ett sätt att nätverka med andra professionella yrkesutövare och företag världen över.

köpa linkedin följare

Du kanske undrar hur du kan förbättra dina interaktioner och nätverk på denna online-plattform? Det finns oändliga metoder, tricks och metoder du kan använda. En av dem är att köpa LinkedIn följare.

Vem kan använda tjänsten?

  • Företag eller varumärken som vill förbättra sitt sociala bevis och få större synlighet.
  • Företag eller konsulter som har sina profiler på LinkedIn kan till och med använda sig av att köpa följare på LinkedIn för att locka potentiella arbetssökande till sin portfölj.
  • Anställda och företagare som försöker göra sina profiler mer attraktiva.

Kommer det att hjälpa att köpa LinkedIn Följare?

Att bli märkt bland 300 miljoner användare över hela världen är ingen enkel uppgift. Din profil kan visa en hundra procent komplett status med all nödvändig information uppdaterad. Det är dock inte alltid tillräckligt att uppdatera dina uppgifter. Här är några skäl till varför du bör överväga att köpa LinkedIn följare:

  • Om du är ny på plattformen kommer du att märka att du inte får mycket uppmärksamhet. Du kanske inte ens är en del av de meningsfulla diskussioner eller engagemang. Å andra sidan, om du köper följare, kommer din profil att bli mer tilltalande och därmed förbättra chansen att du är en del av grupper eller communitys som har ett bra engagemang på den virtuella plattformen.
  • LinkedIn öppnar upp möjligheten att din profil får visningar från hela världen. Om din profil redan har ett bestämt antal följare kommer det att öka dina chanser att samarbeta med internationella företag, kunder och andra näringsidkare. Detta lägger till mycket trovärdighet till ditt konto.
  • Om du har ett företag eller ett varumärke som vill locka talang är det bäst att ha en bra följarbas för att ge ditt företag mer trovärdighet.

Tänk på att köp av följare inte nödvändigtvis garanterar förbättrad exponering. Men används det på rätt sätt, i kombination med ytterligare arrangemang, kan metoden vara ganska effektiv.

Hur man kan köpa Följare på LinkedIn

Först och främst kommer du att behöva registrera ett konto hos oss. Ditt nästa steg är att ladda ditt konto med nödvändigt antal krediter. Du hittar tjänsten för följare under kategorin LinkedIn. Välj det belopp du vill beställa - så ser du priset i enlighet därmed. Allt du behöver göra sen är att ge oss länken till din personliga profil eller företagssida.

Processen är ganska enkel och vem som helst kan köpa följare på LinkedIn. Om du har några frågor eller funderingar är vi alltid här för att hjälpa dig.