LinkedIn Likes
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa LinkedIn likes – med livstidsgaranti. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på hur stor din order är, hur många ordrar det finns i kö eller om det pågår någon tillfällig uppdatering. Men vanligtvis är starttiden mindre än en timme.

Vad händer om jag tappar följare eller likes?

Samtliga tjänster kommer med en ersättningsgaranti. Vår standard är 30 dagar efter det att ordern blivit levererad, om ingenting annat nämns. Många tjänster kommer dock med en livstidsgaranti.

Vad innebär livstidsgaranti?

Tjänster som omfattas av vår livstidsgaranti, innebär att vi alltid kommer att utföra ersättningar om du skulle falla under antalet du har betalat för, för all framtid.

Behöver ni tillgång till mitt konto?

Vi behöver inte åtkomst till ditt konto och kommer aldrig att be dig om ditt lösenord. Allt som behövs för att lägga en ordern hos oss är ditt användarnamn eller en länk till ditt inlägg.

Hur handlar jag?

För att kunna använda våra tjänster behöver du skapa ett konto. Därefter laddar du ditt konto med krediter som du sedan använder för att lägga de ordrar du vill.

Vad är krediter?

Krediter köper du som du sedan kan använda till att beställa de tjänster du vill. Krediter kan köpas via PayPal, Payson eller SMS. En kredit motsvarar en krona, förutom vid SMS-betalningar.

Här kan du köpa LinkedIn Likes

Har du ett LinkedIn-konto? De flesta företag och anställda har idag ett konto på LinkedIn. De använder sidan för att få mer inflytande och för att bygga ett nätverk. Ett av de viktigaste och mest värdefulla marknadsföringsmålen på LinkedIn-plattformen är att växa sin följarbas. Det är ett kritiskt steg mot att bygga en ständigt växande community. Att få likes är avgörande för att få mer erkännande och inflytande. Du kan köpa LinkedIn likes som kan hjälpa dig att uppnå detta mål.

Betydelsen av LinkedIn idag

Förstår du hur viktig en roll LinkedIn spelar i de flesta yrkesverksammas liv? Anställda och företag använder sina konton som ett steg för att få bättre jobb, nätverka med andra proffs och få referenser för framtida ansträngningar. Det hjälper också till att få bättre kontakter för att flytta ditt företag framåt. Den rätta vägen mot framgång är att marknadsföra och popularisera din LinkedIn-profil vilket dessa likes potentiellt kan spela en enorm roll i.

Att köpa LinkedIn Likes för att öka din status

Visste du att det finns fler än 500 miljoner konton på LinkedIn? Förstår du vilken enorm potential denna plattform erbjuder? Om du vill öka ditt professionella nätverk eller vill ses som en influencer kan du göra det här. Till skillnad från andra plattformar på sociala medier är engagemangsnivåerna på LinkedIn mer professionella och mer formella i ton. Även om du publicerar och delar fantastiskt innehåll är chansen att det blir populärt mycket liten. Detta beror på det stora antalet spännande och intelligenta inlägg i flödet.

köpa linkedin likes

Hur sticker du ut då? Du kan köpa LinkedIn likes för att uppnå synlighet och erkännande. Det har en elektrifierande effekt; när folk ser att ditt inlägg har många likes blir de naturligtvis nyfikna och intresserade av att veta mer. Det är som ett tecken för andra medlemmar att ditt innehåll är värt att kolla in. Det är inte möjligt att titta på eller läsa alla inlägg och engagera sig med alla konton. När du har många likes, gör de att ditt konto verkar väldigt attraktivt för alla besökare.

Metoden att köpa Likes på LinkedIn

Om du vill positionera dig själv som en expert eller en tankeledare, måste du ha rätt typ av följande som bevis. När du får många likes, öppnar det dörren för följare. Utan många likes ser ditt inlägg inte tillräckligt intressant ut för de flesta. Överväg att köpa LinkedIn likes för att få en pålitlig följarbas och nå en expertstatus. Det är möjligt att få bredare synlighet och nätverk med fler likes. När du börjar få fler likes är det lättare att samla ännu fler likes och följare. LinkedIn ger också inlägg med fler likes bättre synlighet på sin plattform. Detta är en interaktiv plattform och likes är viktiga. Om du inte har många kontakter är det svårt att få önskat antal likes och följare organiskt.

Du måste veta hur du använder LinkedIn korrekt för att sticka ut. Även om det är en professionell plattform är sociala interaktioner lika viktiga. Om du väljer att köpa likes på LinkedIn kommer dina chanser att nå dina mål att öka.