SoundCloud Spelningar
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa SoundCloud spelningar – med livstidsgaranti. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på hur stor din order är, hur många ordrar det finns i kö eller om det pågår någon tillfällig uppdatering. Men vanligtvis är starttiden mindre än en timme.

Vad händer om jag tappar följare eller likes?

Samtliga tjänster kommer med en ersättningsgaranti. Vår standard är 30 dagar efter det att ordern blivit levererad, om ingenting annat nämns. Många tjänster kommer dock med en livstidsgaranti.

Vad innebär livstidsgaranti?

Tjänster som omfattas av vår livstidsgaranti, innebär att vi alltid kommer att utföra ersättningar om du skulle falla under antalet du har betalat för, för all framtid.

Behöver ni tillgång till mitt konto?

Vi behöver inte åtkomst till ditt konto och kommer aldrig att be dig om ditt lösenord. Allt som behövs för att lägga en ordern hos oss är ditt användarnamn eller en länk till ditt inlägg.

Hur handlar jag?

För att kunna använda våra tjänster behöver du skapa ett konto. Därefter laddar du ditt konto med krediter som du sedan använder för att lägga de ordrar du vill.

Vad är krediter?

Krediter köper du som du sedan kan använda till att beställa de tjänster du vill. Krediter kan köpas via PayPal, Payson eller SMS. En kredit motsvarar en krona, förutom vid SMS-betalningar.

Här kan du köpa SoundCloud Spelningar

SoundCloud är den största ljud- och musikplattformaren på nätet. Den låter människor upptäcka och njuta av ett brett urval av musik från hela världen. Den gör det möjligt för artister att interagera med sina fans och engagera med dem direkt. Denna interaktion översätts till olika typer av statistik, som blir viktiga mätvärden för att mäta artistens popularitet.

Spelningar är en annan viktig statistik som visar hur många gånger en låt har lyssnats på. Ju fler antal spelningar, desto mer populär är din låt. Det är emellertid inte lätt att få ett stort antal spelningar, eftersom konkurrensen är hård. Dessutom försöker många artister att lyckas samtidigt.

Hur kan du starta din musikaliska resa utan att känna dig frustrerad över att din musik inte får den nödvändiga uppmärksamheten? Svaret är enkelt; du kan köpa SoundCloud spelningar direkt till dina låtar. Det ger din musik ett litet uppsving och gör scenen redo för de större saker som kommer.

Varför du ska köpa SoundCloud Spelningar

För att marknadsföra dig själv på SoundCloud krävs att du bygger en lojal följarskara så att din musik når ett stort antal användare. Då den stora volymen av befintliga och kommande artister fortsätter att stiga dagligen, finns det en stor risk att din musik försvinner i mängden. För att öka synligheten för dina låtar måste de därför spelas regelbundet. En av strategierna som används av många artister för att öka deras antal spelningar är att köpa SoundCloud spelningar.

köpa soundcloud spelningar

Detta är viktigt eftersom spelräkningen är en av SoundClouds parametrar för att avgöra innehållskvaliteten och ge dess ranking. Missa därför inte den här möjligheten. Överväg att köpa spelningar på SoundCloud så att din musik märks och bli uppskattad för ditt hårda arbete.

Fem fördelar med att köpa Spelningar på Soundcloud

Undrar du fortfarande om du bör köpa SoundCloud spelningar? Här är fem fördelar som hjälper dig att fatta rätt beslut.

  • Ge dina låtar mer synlighet. Ett stort antal uppspelningar kommer att höja din låts ranking på SoundCloud, vilket ger den mer synlighet. Det kan till och med hjälpa din musik att bli viral eller nå topplistorna.
  • Skapa ett gott intryck. När användare ser det stora antalet spelningar för ditt spår får de intrycket att låten är populär och vill höra den själva.
  • Genererar fler spelningar. När nya besökare ser det höga antalet spelningar och klickar för att spela låten, läggs det till fler till det befintliga antalet. Därför leder spelningar till fler spelningar.
  • Öka dina följare och likes. Medan de nya besökarna trängs för att spela din låt, finns det en stor chans att de gillar din låt och följer dig. Allt detta hjälper till att förbättra din låts ranking och ta den längre upp.
  • Det stora antalet spelningar skapar snack om dig och din musik, vilket gör dig populär på musikscenen.

Att köpa SoundCloud spelningar är en möjlighet för dig att öka dina chanser att lyckas. Använd metoden klokt, tillsammans med andra strategier du kan ha. Men först och främst - fokusera på att göra din musik värd att lyssna på.