Tumblr Följare
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa Tumblr följare – med extremt låga priser. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på hur stor din order är, hur många ordrar det finns i kö eller om det pågår någon tillfällig uppdatering. Men vanligtvis är starttiden mindre än en timme.

Vad händer om jag tappar följare eller likes?

Samtliga tjänster kommer med en ersättningsgaranti. Vår standard är 30 dagar efter det att ordern blivit levererad, om ingenting annat nämns. Många tjänster kommer dock med en livstidsgaranti.

Vad innebär livstidsgaranti?

Tjänster som omfattas av vår livstidsgaranti, innebär att vi alltid kommer att utföra ersättningar om du skulle falla under antalet du har betalat för, för all framtid.

Behöver ni tillgång till mitt konto?

Vi behöver inte åtkomst till ditt konto och kommer aldrig att be dig om ditt lösenord. Allt som behövs för att lägga en ordern hos oss är ditt användarnamn eller en länk till ditt inlägg.

Hur handlar jag?

För att kunna använda våra tjänster behöver du skapa ett konto. Därefter laddar du ditt konto med krediter som du sedan använder för att lägga de ordrar du vill.

Vad är krediter?

Krediter köper du som du sedan kan använda till att beställa de tjänster du vill. Krediter kan köpas via PayPal, Payson eller SMS. En kredit motsvarar en krona, förutom vid SMS-betalningar.

Här kan du köpa Tumblr Följare

Letar du efter mer synlighet på Tumblr? Visste du att du kan köpa Tumblr följare? Tumblr kanske inte är med i loppet med andra stora sociala nätverkssajter. Webbplatsen har dock sina egna hängivna och lojala följare. Genom att växa ditt konto på Tumblr kan du potentiellt se en stor ökning av trafiken till dina sociala profiler. Man bör betrakta det som bara en av många sociala kanaler för att marknadsföra sig själv.

Att köpa Tumblr Följare till sin blogg

Tumblr är mestadels en mikrobloggtjänst med innehåll skapat och delat av dess användare. Ditt innehåll måste tävla med miljoner användarskapat innehåll. Därför måste det vara unikt på alla sätt. Att få användare att läsa ditt innehåll kan vara ganska utmanande, eftersom det inte bara är inlägg som delas eller publiceras på nytt. Även om de tillåter återvunna inlägg, består innehållet huvudsakligen av inlägg som skapats av användarna själva.

Därför är det bäst om du har en genomtänkt plan för hur och var du ska marknadsföra ditt innehåll online. Det är här tjänster som att köpa Tumblr följare kommer att vara praktiska för att göra ditt innehåll potentiellt mer populärt på denna webbplats. Du kan helt enkelt köpa Tumblr följare för att göra din blogg mer tilltalande.

köpa tumblr följare

Det är en plats avsedd för kreativa användare som vill visa upp sitt arbete. Om du är en nybörjare på den här plattformen tar det lite tid för användarna att få reda på din närvaro. Om du har ett märkbart antal följare på ditt konto kan fler Tumblr-användare lockas till din blogg. Det kommer att ge dig en bra start på detta online-forum utan att satsa mycket på att marknadsföra dig själv.

De främsta orsakerna till att köpa Följare på Tumblr

Skapa ett starkt intryck. Att köpa följare ger dig mer trovärdighet bland andra användare. Det kan också direkt öka antalet organiska följare, vilket innebär att fler människor sannolikt kommer att läsa dina inlägg.

Främja engagemang för ditt innehåll. När du publicerar innehåll som ny kommer du inte se mycket engagemang. Men om din profil har fler organiska följare, kommer fler användare att se och läsa dina inlägg. Det kommer att göra dina inlägg mer engagerande, vilket också kommer att innebära betydande diskussioner på plattformen.

Uppmärksamma andra sociala mediekonton. Detta händer när ditt innehåll blir populärt på grund av att många pratar om det. Det kan också delas på nytt på andra sociala nätverksplattformar och därmed locka en bredare publik.

Bör jag använda Tumblr?

Tumblr anses inte vara en av de större plattformarna för sociala medier. Men faktum är att alla plattformar kan hjälpa dig att få mer trafik. Genom att köpa följare på Tumblr, kommer det att ge dig ett ännu ett ansikte utåt på internet till din arsenal. Att sprida ditt ord på så många webbplatser, bloggar, forum eller nätverk kan bara vara fördelaktigt. Du vet aldrig hur många fler besökare du kan få till din hemsida innan du har provat det. Så om du har tid bör du prova Tumblr såväl som någon annan social plattform som du kan hitta.