Tumblr Likes
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa Tumblr likes – med extremt låga priser. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på hur stor din order är, hur många ordrar det finns i kö eller om det pågår någon tillfällig uppdatering. Men vanligtvis är starttiden mindre än en timme.

Vad händer om jag tappar följare eller likes?

Samtliga tjänster kommer med en ersättningsgaranti. Vår standard är 30 dagar efter det att ordern blivit levererad, om ingenting annat nämns. Många tjänster kommer dock med en livstidsgaranti.

Vad innebär livstidsgaranti?

Tjänster som omfattas av vår livstidsgaranti, innebär att vi alltid kommer att utföra ersättningar om du skulle falla under antalet du har betalat för, för all framtid.

Behöver ni tillgång till mitt konto?

Vi behöver inte åtkomst till ditt konto och kommer aldrig att be dig om ditt lösenord. Allt som behövs för att lägga en ordern hos oss är ditt användarnamn eller en länk till ditt inlägg.

Hur handlar jag?

För att kunna använda våra tjänster behöver du skapa ett konto. Därefter laddar du ditt konto med krediter som du sedan använder för att lägga de ordrar du vill.

Vad är krediter?

Krediter köper du som du sedan kan använda till att beställa de tjänster du vill. Krediter kan köpas via PayPal, Payson eller SMS. En kredit motsvarar en krona, förutom vid SMS-betalningar.

Här kan du köpa Tumblr Likes

Letar du efter sätt att marknadsföra dina idéer på Tumblr? Om svaret är ja, överväg då att köpa Tumblr likes för att hjälpa ditt innehåll att få den synlighet som krävs - och marknadsföra dina idéer på bästa sätt.

Betydelsen av Likes på Tumblr

Tumblr är utan tvekan en utmärkt plattform för att ge ditt innehåll en större publik. Ändå är likes en viktig del som avgör din popularitet på denna online-plattform. Antalet likes du har för varje inlägg visar hur populär du är bland användarna.

Likes kan också locka nya användare till ditt innehåll. Användare tenderar i allmänhet att följa och läsa innehåll som redan har ett visst antal likes. Om du väljer att köpa Tumblr likes så får du tillgång till en av de mest kostnadseffektiva marknadsföringsstrategierna.

köpa tumblr likes

Tumblr-likes visar acceptans för dina inlägg och det engagemang det kan skapa bland användarna. Likes på Tumblr kan också tjäna som en effektiv marknadsföringsstrategi för att marknadsföra olika aktiviteter, av vilka några kan inkludera skapandet av nya projekt, introduktion av ditt klädesmärke eller varför inte visa upp dina konstnärliga färdigheter med målningar, matlagning eller musik. Oavsett vad, fler kommer att veta om lanseringen och de senaste uppdateringarna om dina inlägg och det tenderar att ge fler likes. Överväg att köpa likes på Tumblr så att fler får veta om dina kreativa ansträngningar på det smartaste sättet.

Du kan köpa Tumblr Likes

Spara tid, ansträngning och energi. Fokusera på att skapa innehållet och inte marknadsföra det. Lämna marknadsföringsdelen till någon annan så att du kan spendera mer tid och ansträngning på att skapa innehåll av hög kvalitet. Du kan välja att köpa Tumblr likes för att planera och hjälpa dig att få den synlighet du behöver. Det finns många fördelar med att köpa likes.

  • Öka din trovärdighet. När du köper Tumblr likes skapar du ett intryck bland användarna att dina inlägg är av god kvalitet och kan komma att locka fler följare till ditt konto, vilket ökar din trovärdighet.
  • På ett försrpång. Med miljoner inlägg online är det ganska utmanande att få uppmärksamhet. Därför kan du köpa Tumblr likes för att bidra till ett ökat antal visningar av dina inlägg.
  • Förbättra varumärket. När det finns fler likes kommer dina inlägg att få trovärdighet och förtroende från andra användare. Därför kommer detta att hjälpa dig skapa en nisch för dig själv på denna mikrobloggtjänst.
  • Gör dina inlägg virala. Att köpa likes kommer att öka möjligheten att fler användare tittar på dina inlägg och ökar chansen för att dina inlägg kommer till en topptrenderande position.

Saker att tänka på om du vill köpa Likes På Tumblr

De likes du köper kommer vanligtvis från konton utan initialt intresse för ditt innehåll. Därför är sannolikheten för dem att engagera sig i ditt framtida innehåll nästan noll. Det huvudsakliga syftet när du köper likes på Tumblr är att ge dina inlägg mer inbjudande statistik. Detta hjälper dig att konvertera fler organiska besökare till att gilla dina inlägg eller följa ditt konto.