Twitch Visningar
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa Twitch visningar – med livstidsgaranti. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på hur stor din order är, hur många ordrar det finns i kö eller om det pågår någon tillfällig uppdatering. Men vanligtvis är starttiden mindre än en timme.

Vad händer om jag tappar följare eller likes?

Samtliga tjänster kommer med en ersättningsgaranti. Vår standard är 30 dagar efter det att ordern blivit levererad, om ingenting annat nämns. Många tjänster kommer dock med en livstidsgaranti.

Vad innebär livstidsgaranti?

Tjänster som omfattas av vår livstidsgaranti, innebär att vi alltid kommer att utföra ersättningar om du skulle falla under antalet du har betalat för, för all framtid.

Behöver ni tillgång till mitt konto?

Vi behöver inte åtkomst till ditt konto och kommer aldrig att be dig om ditt lösenord. Allt som behövs för att lägga en ordern hos oss är ditt användarnamn eller en länk till ditt inlägg.

Hur handlar jag?

För att kunna använda våra tjänster behöver du skapa ett konto. Därefter laddar du ditt konto med krediter som du sedan använder för att lägga de ordrar du vill.

Vad är krediter?

Krediter köper du som du sedan kan använda till att beställa de tjänster du vill. Krediter kan köpas via PayPal, Payson eller SMS. En kredit motsvarar en krona, förutom vid SMS-betalningar.

Här kan du köpa Twitch Visningar

Har du ett streamingkonto på Twitch? Planerar du att börja strömma dina spelsessioner på Twitch-plattformen? Att samla en publik på denna konkurrenskraftiga plattform kan vara riktigt svårt. Visste du att det är lätt att köpa visningar på Twitch?

Det är en sak du måste veta innan du får följare till din Twitch-kanal, och det är att din kanal måste få tillräckligt med visningar för att generera intresse och därefter locka följare. För detta kan du köpa Twitch visningar för dina klipp eller kanal för att komma igång på rätt sätt och potentiellt samla en större publik. Att ha många kanalvisningar kanske inte verkar särskilt viktigt i första hand. Men en större mängd visningar på din kanal (inte live-tittare) hjälper till att förbättra din profils image. Det kan också hjälpa dig att förbättra din kanals ranking beroende på sökalgoritmen.

köpa twitch visningar

De flesta personer på Twitch håller med om att det inte är lätt att sticka ut. Även om ditt innehåll är av hög kvalitet och du är bra som streamer kan det vara svårt att få visningar. Visningar räknas när någon tittar på din kanal eller klipp - och de är inte alltid lätta att få.

Varför många väljer att köpa Twitch Visningar

Det finns många streamers på plattformen, och tittarna spenderar knappast mycket tid på ett visst klipp om det inte är exceptionellt enastående. Å andra sidan, om tittarna ser en hel del visningar på ett specifikt klipp, kommer det att tvinga dem att stanna och se till slutet för att ta reda på varför så många tittar på det. Det är den främsta anledningen till att du ska köpa Twitch visningar.

Användare tenderar att besöka strömmar och kanaler som redan verkar ha ett betydande antal tittare. Det är därför det är bra att köpa Twitch visningar eftersom människor gillar att kolla vad som verkar få mycket intresse för ett visst klipp eller kanal. Du måste dra nytta av detta faktum och försöka locka fler visningar till din kanal eller klipp. Fråga dig själv, om du ser en video med ett lågt antal visningar, hur stor är chansen att du kommer att fortsätta titta?

Kom alltid ihåg att tittarantalet är ett bra tecken på ökad popularitet. Fler visningar indikerar högre popularitet av andra användare. Men det är utmanande att samla in de efterfrågade visningarna. Du hittar många streamers med varierat och intressant innehåll men kanske inte många tittare. Anledningen är att plattformen har för många streamare och tittarna är bortskämda med för många val.

Var kan jag köpa Visningar på Twitch?

Du har kommit helt rätt. Det är inte längre svårt att få dina första visningar och processen för att köpa visningar på Twitch är också lätt. Tillsammans med ett stort utbud av tjänster erbjuder vi tjänster för visningar för både kanaler och klipp. Du kan hitta mer information under Twitch-kategorin.