Twitter Följare
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa Twitter följare – med livstidsgaranti. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på hur stor din order är, hur många ordrar det finns i kö eller om det pågår någon tillfällig uppdatering. Men vanligtvis är starttiden mindre än en timme.

Vad händer om jag tappar följare eller likes?

Samtliga tjänster kommer med en ersättningsgaranti. Vår standard är 30 dagar efter det att ordern blivit levererad, om ingenting annat nämns. Många tjänster kommer dock med en livstidsgaranti.

Vad innebär livstidsgaranti?

Tjänster som omfattas av vår livstidsgaranti, innebär att vi alltid kommer att utföra ersättningar om du skulle falla under antalet du har betalat för, för all framtid.

Behöver ni tillgång till mitt konto?

Vi behöver inte åtkomst till ditt konto och kommer aldrig att be dig om ditt lösenord. Allt som behövs för att lägga en ordern hos oss är ditt användarnamn eller en länk till ditt inlägg.

Hur handlar jag?

För att kunna använda våra tjänster behöver du skapa ett konto. Därefter laddar du ditt konto med krediter som du sedan använder för att lägga de ordrar du vill.

Vad är krediter?

Krediter köper du som du sedan kan använda till att beställa de tjänster du vill. Krediter kan köpas via PayPal, Payson eller SMS. En kredit motsvarar en krona, förutom vid SMS-betalningar.

Här kan du köpa Twitter Följare

Enligt statistik över sociala medier hänvisar de flesta marknadsförare och influencers till Twitter när det gäller nätverksplattformar för att få kontakt med sina kunder eller publik. Därför kan du inte ignorera ditt följarantal på Twitter. Det höga antalet följare betyder inte bara mer inflytande utan visar också att fler följare har intresse för dina inlägg.

Twitter är en av de mest tillgängliga webbplatserna för sociala nätverkande där du kan växa din följarskara från början. Du köpa Twitter följare för att snabba upp takten, men är det värt det? I nästan alla fall är svaret ja. Ett konto med ett stort antal följare kommer alltid att vara mer attraktivt jämfört med ett konto med endast ett fåtal.

Köpa Twitter Följare - Fördelarna

Det finns en myt att köpa Twitter följare är helt meningslöst. Eftersom du inte kan få äkta och riktiga följare, vad är då meningen med att köpa dem? Det är inte nödvändigtvis helt sant. Fördelarna med att köpa följare kan vara många.

köpa twitter följare

Det ögonblick som din följarbas räknas från noll till tusentals når även din sociala trovärdighet en ny höjd. Du betraktas nu annorlunda av andra Twitter-användare, vänner och potentiella riktiga följare. Dina inlägg har större vikt och du får fler organiska följare. Med andra ord, ju större ditt antal följare, desto högre blir din sociala dragningskraft, vilket kommer att få både riktiga följare och främlingar att bli nyfikna.

Ditt starka sociala inflytande kan enkelt tilltala fler kunder till ditt varumärke eller webbplats. När det gäller frilansare lockar det förbättrade sociala rykte inte bara fler kunder utan ger dig också förmånen att ta extra betalt för dina talanger. När du väljer att köpa Twitter följare förbättrar du helt enkelt din sociala image.

Varför köpa Följare på Twitter?

Att försöka locka ett massivt antal Twitter-följare kan ta mycket tid och mycket ansträngning. Om du väljer att köpa följare på Twitter kan det hjälpa dig att öka dina Twitter-följare utan mycket ansträngning. Allt du behöver göra är att det antal följare du behöver, och vi kommer att göra resten åt dig. Inom en dag kommer ett stort antal nya följare att visas på ditt konto. Du kan också köpa följare till din favoritkändis eller en främling som du vill se på toppen.

Många användare är skeptiska om de köpta följarna kommer att spamma kontot. Oroa dig inte. Skräppost är bara möjligt när du godkänner någon och ger dem tillåtelse att meddela och tweeta andra från ditt konto eller ge dem ditt kontolösenord. När du köper Twitter följare är det bara ditt användarnamn som behövs, vilket säkerställer att ditt Twitter-konto är helt säkert och fritt från skräppost.

Att köpa Twitter följare hjälper till att öka och starta din sociala profil, men du måste även anstränga dig för att behålla dina nya organiska följare. Denna taktik är bara fördelaktig om du ger ett bra skäl för dina potentiella följare att följa dig. Det betyder att du måste tweeta bra inlägg med en rimlig frekvens. Kvalitet är allt i slutändan.