Twitter Likes
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa Twitter likes – med livstidsgaranti. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på hur stor din order är, hur många ordrar det finns i kö eller om det pågår någon tillfällig uppdatering. Men vanligtvis är starttiden mindre än en timme.

Vad händer om jag tappar följare eller likes?

Samtliga tjänster kommer med en ersättningsgaranti. Vår standard är 30 dagar efter det att ordern blivit levererad, om ingenting annat nämns. Många tjänster kommer dock med en livstidsgaranti.

Vad innebär livstidsgaranti?

Tjänster som omfattas av vår livstidsgaranti, innebär att vi alltid kommer att utföra ersättningar om du skulle falla under antalet du har betalat för, för all framtid.

Behöver ni tillgång till mitt konto?

Vi behöver inte åtkomst till ditt konto och kommer aldrig att be dig om ditt lösenord. Allt som behövs för att lägga en ordern hos oss är ditt användarnamn eller en länk till ditt inlägg.

Hur handlar jag?

För att kunna använda våra tjänster behöver du skapa ett konto. Därefter laddar du ditt konto med krediter som du sedan använder för att lägga de ordrar du vill.

Vad är krediter?

Krediter köper du som du sedan kan använda till att beställa de tjänster du vill. Krediter kan köpas via PayPal, Payson eller SMS. En kredit motsvarar en krona, förutom vid SMS-betalningar.

Här kan du köpa Twitter Likes

Är du angelägen om att förbättra engagemanget för dina inlägg på Twitter? Vill du etablera ditt varumärke på denna populära plattformen för sociala medier? Att få tillräckligt med engagemang, i form av visningar eller likes för dina inlägg kan vara extremt utmanande. Lyckligtvis finns det en enkel genväg - du kan köpa Twitter likes eller retweets direkt till dina inlägg.

Varför ska du köpa Twitter Likes?

Förbättra engagemanget för dina inlägg. Du kanske har en miljon följare. Men om det inte finns många re-tweets, likes och delningar på dina tweets, får ditt konto kanske inte så mycket uppmärksamhet från onlinesamhället. För att stå ut bland miljoner konton måste du använda vissa metoder för att förbättra trafiken på ditt Twitter-konto.

Även om du sliter med att dela intressanta tweets för att förbättra ditt varumärke kan det fortfarande bli obemärkt eftersom det kanske inte alltid visas på toppen av flödena. Varför inte köpa Twitter likes till dina tweets för att förbättra din synlighet på plattformen?

Det är en bekväm och potentiellt kostnadseffektiv marknadsföringsmetod. Du betalar bara för det antal likes du behöver, och därmed är det ett ekonomiskt sätt att marknadsföra din produkt eller verksamhet bland en community med miljoner användare.

köpa twitter likes

Du kan köpa Twitter likes för att få omedelbart erkännande på denna sociala medieplattform. Fler likes kommer att ge användarna fler skäl att besöka din profil och gå igenom dina inlägg. Även om du vill marknadsföra ditt företag eller frilansarbete kan du vara säker på att dina inlägg kommer att få en bättre andel visningar med fler antal likes.

Hur kan jag köpa Likes på Twitter?

Många leverantörer på nätet kan göra jobbet med att samla in likes för dina tweets. Fler likes kommer att göra människor nyfikna på varför din tweet eller ditt inlägg har så många likes. Så här är hur du kommer igång hos oss.

  • Först måste du registrera dig.
  • Ladda ditt kontosaldo genom att köpa krediter.
  • Välj hur många likes du vill köpa.
  • Ange länken för det aktuella inlägget.

Precis vem som helst kan köpa likes på Twitter. Som ni ser är processen enkel. Det kräver ingen teknisk kunskap eller personlig information, som till exempel ditt lösenord.

Vad händer om mina Likes försvinner?

De likes du köper, eller till och med organiska likes, har båda möjlighet att försvinna från ditt inlägg - eftersom en användare kan besluta att ta bort deras likes när som helst. Detta är hur plattformen fungerar och ingen kan garantera dig att dina likes kommer att förbli för alltid.

Men när du köper likes från oss kommer alla med en livstidsgaranti. Om de likes som du har beställt försvinner kommer vi alltid att ersätta dem. Det betyder att du kan känna dig trygg med att du alltid får exakt det du betalar för. Många tjänsteleverantörer erbjuder bara ersättning av likes, följare, visningar eller någon annan relaterad tjänst under en begränsad tidsperiod.