Twitter Visningar
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa Twitter visningar – med extremt låga priser. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på hur stor din order är, hur många ordrar det finns i kö eller om det pågår någon tillfällig uppdatering. Men vanligtvis är starttiden mindre än en timme.

Vad händer om jag tappar följare eller likes?

Samtliga tjänster kommer med en ersättningsgaranti. Vår standard är 30 dagar efter det att ordern blivit levererad, om ingenting annat nämns. Många tjänster kommer dock med en livstidsgaranti.

Vad innebär livstidsgaranti?

Tjänster som omfattas av vår livstidsgaranti, innebär att vi alltid kommer att utföra ersättningar om du skulle falla under antalet du har betalat för, för all framtid.

Behöver ni tillgång till mitt konto?

Vi behöver inte åtkomst till ditt konto och kommer aldrig att be dig om ditt lösenord. Allt som behövs för att lägga en ordern hos oss är ditt användarnamn eller en länk till ditt inlägg.

Hur handlar jag?

För att kunna använda våra tjänster behöver du skapa ett konto. Därefter laddar du ditt konto med krediter som du sedan använder för att lägga de ordrar du vill.

Vad är krediter?

Krediter köper du som du sedan kan använda till att beställa de tjänster du vill. Krediter kan köpas via PayPal, Payson eller SMS. En kredit motsvarar en krona, förutom vid SMS-betalningar.

Här kan du köpa Twitter Visningar

Vet du om att du kan köpa Twitter visningar, vilket kan hjälpa dig förbättra din synlighet på den här plattformen? Det kan det verkligen - åtminstone när det används på rätt sätt. Processen att köpa visningar på Twitter är en okomplicerad process som kan hjälpa till att driva din profil i rätt riktning.

Varför är visningar viktiga på Twitter?

Twitter är en av de ledande plattformarna för sociala medier. Dina inlägg, särskilt videor, har alla ett visningsantal synligt. Så när dina följare tittar på eller går igenom inlägg på ditt konto ökar antalet visningar. När det finns fler visningar på ett klipp, finns det en större möjlighet att ditt inlägg delas och att folk retweetar det igen. På så sätt får ditt konto och inlägg fler tittare, vilket ökar din synlighet bland Twitter-gemenskapen.

köpa twitter visningar

Rankningsprocessen som Twitter använder för sina flöden eller hashtags är en komplex apparat. Men försäkra dig om att visningsantalet för inlägg är en av parametrarna. All form av engagemang bör hjälpa dina inlägg att få bättre förutsättningar. Detta innebär att du behöver fler visningar för att pressa dina inlägg högre.

Anledningen till varför du bör köpa Twitter Visningar

Har du precis kommit in på denna sociala medieplattform? Vill du förbättra engagemanget för dina inlägg? Du har ett superlätt sätt att göra det på - köp helt enkelt Twitter visningar. Befintliga följare kommer att bli nyfikna på varför dina inlägg får fler visningar och vill se varför med egna ögon. På det här sättet får du fler visningar och fler kommer att diskutera dina inlägg. Du kan göra detta oavsett om du är en person som söker berömmelse och erkännande eller ett företag som vill locka fler kunder.

Att köpa Visningar på Twitter och dess fördelar

När du köper Twitter visningar betalar du för vetskapen om att ditt inlägg kommer att få önskat antal visningar. Att ha ett större antal visningar för dina videor är fördelaktigt på många sätt.

  • Trenda på toppen. Användare letar alltid efter sätt att få mer exponering under en kort period. Detta bevisas av den ökande populariteten för alla sociala nätverkssajter. Om dina inlägg inte får erforderliga visningar eller uppmärksamhet kan du alltid använda den här tekniken för att förbättra din statistik.
  • Locka fler besökare till din profil. När dina inlägg har fler visningar skapar det nyfikenhet bland alla användare som stöter på ditt innehåll. Detta kan ytterligare leda till att du får ett högre antal följare på plattformen.
  • Det kostar dig inte en förmögenhet. Du kan köpa Twitter visningar för småpengar - jämfört med vad du skulle spendera på till exempel annonser. Även om strategierna fungerar mycket olika, bör båda metoder vara en del i din arsenal av marknadsföringstaktiker.

Kom ihåg att köpa Twitter visningar inte betyder att du får riktiga användare att titta på dina videor. Det är en strategi för att förbättra din kontofasad. Detta i sin tur kan potentiellt leda till ytterligare exponering och resultera i ytterligare organiska visningar. Det kan också hjälpa dig att öka din följarbas eller antalet likes på dina inlägg.