YouTube Följare
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa YouTube följare – med extremt låga priser. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på hur stor din order är, hur många ordrar det finns i kö eller om det pågår någon tillfällig uppdatering. Men vanligtvis är starttiden mindre än en timme.

Vad händer om jag tappar följare eller likes?

Samtliga tjänster kommer med en ersättningsgaranti. Vår standard är 30 dagar efter det att ordern blivit levererad, om ingenting annat nämns. Många tjänster kommer dock med en livstidsgaranti.

Vad innebär livstidsgaranti?

Tjänster som omfattas av vår livstidsgaranti, innebär att vi alltid kommer att utföra ersättningar om du skulle falla under antalet du har betalat för, för all framtid.

Behöver ni tillgång till mitt konto?

Vi behöver inte åtkomst till ditt konto och kommer aldrig att be dig om ditt lösenord. Allt som behövs för att lägga en ordern hos oss är ditt användarnamn eller en länk till ditt inlägg.

Hur handlar jag?

För att kunna använda våra tjänster behöver du skapa ett konto. Därefter laddar du ditt konto med krediter som du sedan använder för att lägga de ordrar du vill.

Vad är krediter?

Krediter köper du som du sedan kan använda till att beställa de tjänster du vill. Krediter kan köpas via PayPal, Payson eller SMS. En kredit motsvarar en krona, förutom vid SMS-betalningar.

Här kan du köpa YouTube Följare

Med cirka 2 miljarder aktiva användare varje månad är YouTube en av de mest populära webbplatserna med global närvaro. Genom att publicera tankeväckande och engagerande innehåll kommer du att kunna locka många följare. Men du behöver en massiv följarskara för att öka intresset för potentiella YouTube-användare.

YouTube-följare är individer eller företag som ansluter till innehållet du laddar upp på din kanal. Det vill säga att de kan ge dig positiv eller negativ feedback på de videor du publicerar. När fler följare märker din video kommer du att kunna klättra upp rankningarna stadigt. Du kan påskynda denna process genom att köpa YouTube följare.

Fördelarna med att köpa YouTube Följare

Några av fördelarna med att köpa följare är följande.

  • Eftersom du inte kan mäta kvaliteten på YouTube-innehållet med hjälp av artificiell intelligens, är följarnas intresse av stor betydelse. Antalet följare beaktas vid rankning av de bästa YouTube-innehållstillverkarna. Eftersom innehållsproducenter är medvetna om detta använder de sig av att köpa följare på YouTube för att locka ytterligare organiska följare.
  • En annan fördel med att köpa ett stort antal följare är att det skapar villighet hos användare som tvekar att följa en kanal eller prenumerera. Du hittar också YouTube-kanaler med miljoner följare som använder dessa tjänster för att öka antalet följare. Fler och fler användare tenderar att köpa YouTube följare.
  • Fler köpta följare kan resultera i mer organiska följare. Detta hjälper dig att förbättra visningsantalet för dina videor och få mer engagemang på dina klipp, i form av fler likes, kommentarer och diskussioner. Se till att svara på alla dina följares förfrågningar.

Varför ska du köpa Följare på YouTube?

Det finns många metoder för att få följare för en YouTube-kanal. Det vill säga genom att annonsera din YouTube-kanal på olika nätverksplattformar kan du be användare att prenumerera. Därefter, via mun till mun, kan du direkt be dina kunder och vänner att prenumerera. Även om dessa metoder har en positiv inverkan, har de sina begränsningar. I de flesta fall har dina vänner en liknande bekantskapskrets som du själv. Detta orsakar brist på mångfald, och kanske bara ett fåtal av dina bekanta kommer att prenumerera.

köpa youtube följare

För att undvika dessa begränsningar kan du köpa YouTube följare. Dessa följare kommer inte att engagera sig i dina videoklipp, men kommer att hjälpa dig att skapa det önskade utseendet av att vara populär.

Är det olagligt att köpa YouTube Följare?

Att försöka öka antalet följare genom att köpa dem är inte olagligt. Enligt YouTubes egna villkor är det mot reglerna att publicera uttryckligt innehåll eller andra innehållstyper som inte följer riktlinjerna. Vill du ge din YouTube-kanal en liten knuff? Om så är fallet, gå vidare och köp följare på YouTube för att få en rättvis chans. Efter det är allt du behöver göra är att fortsätta att generera kvalitetsinnehåll, sedan luta dig tillbaka och se när din kanal rör sig mot högre rang.