YouTube Likes
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa YouTube likes – med livstidsgaranti. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på hur stor din order är, hur många ordrar det finns i kö eller om det pågår någon tillfällig uppdatering. Men vanligtvis är starttiden mindre än en timme.

Vad händer om jag tappar följare eller likes?

Samtliga tjänster kommer med en ersättningsgaranti. Vår standard är 30 dagar efter det att ordern blivit levererad, om ingenting annat nämns. Många tjänster kommer dock med en livstidsgaranti.

Vad innebär livstidsgaranti?

Tjänster som omfattas av vår livstidsgaranti, innebär att vi alltid kommer att utföra ersättningar om du skulle falla under antalet du har betalat för, för all framtid.

Behöver ni tillgång till mitt konto?

Vi behöver inte åtkomst till ditt konto och kommer aldrig att be dig om ditt lösenord. Allt som behövs för att lägga en ordern hos oss är ditt användarnamn eller en länk till ditt inlägg.

Hur handlar jag?

För att kunna använda våra tjänster behöver du skapa ett konto. Därefter laddar du ditt konto med krediter som du sedan använder för att lägga de ordrar du vill.

Vad är krediter?

Krediter köper du som du sedan kan använda till att beställa de tjänster du vill. Krediter kan köpas via PayPal, Payson eller SMS. En kredit motsvarar en krona, förutom vid SMS-betalningar.

Här kan du köpa YouTube Likes

Är du medveten om like och dislike-knapparna på YouTube? Varje video på YouTube har två knappar under sig. Det finns en tummen-upp för likes och en tummen-ner för dislikes. Du har kanske inte lagt så stor vikt i detta som tittare, men när du har lagt ut en video på YouTube kommer du att följa dem mycket noggrant. Tillsammans med visningar, hjälper likes dig att få popularitet och uppnå högre rank i sökresultaten. Det är därför de flesta är så intresserade av att köpa YouTube likes.

Mer Likes kan vara lika med högre ranking

Oavsett vilket skäl du har för att lägga upp videor på YouTube vill du säkerligen bli märkt. Ditt motiv bakom att publicera videon kan vara vad som helst, men en sak som du vill är att många tittar på den. För att detta ska kunna hända är likes avgörande. När väljer att köpa likes på YouTube ser du till att din video kan få en högre ranking på YouTube. Detta kan leda till ett ökat engagemang för din video och kanal.

Det önskvärda är att få sin introducerade produkt eller tjänst sedd av så många som möjligt. Om du lyckas få ett stort antal likes i början kan det ske en kedjereaktion. Fler människor lockas och bestämmer sig för att titta på klippet baserat på det stora antalet likes. Du kan också få fler organiska likes. Snart kan din video bli en legitim viral sensation.

Köp YouTube Likes för ett bra första intryck

Om du har sett några fantastiska videor på YouTube, vet du att även de bästa filmerna får många dislikes. Om du köper YouTube likes säkerställer det att dina likes förblir högre än dina dislikes, vilket många potentiella tittare först lägger märke till. En omtyckt video anses vara ett säker kort värt att titta på. Det är ett bevisat faktum att tittarna tenderar att gilla en video som redan har många likes.

köpa youtube likes

För att köpa YouTube likes krävs noggranna överväganden. Det främsta är att välja ett välrenommerat och väletablerat företag. Om du tittar på vad vi erbjuder kan du hitta ett lämpligt alternativ. När YouTube rangordnar videoklipp tittar de på flera mätvärden. En av dessa är tittarnas kvarhållning, vilket är hur mycket tid en tittare spenderar på en video. Mer kvarhållning kommer att resultera i mer relevans och bättre rangordning.

Överväg att köpa YouTube likes för att få användare att titta på dina videor längre. Vissa kanske inte gillar videon men ser den för att förstå varför så många människor gillade den. Du kommer också att märka att videor som är populära delas oftare bara på grund av deras likes.

Var inte rädd för att köpa Likes på YouTube

Kom ihåg att du laddat upp en video av en anledning. Det tar tid och ansträngning att skapa och ladda upp en video. Att få likes är den uppskattning du söker. Genom att köpa YouTube likes skapar du ett första momentum och hjälper videon att nå sin rättmätiga position. När allt kommer omkring är YouTube den näst största sökmotorn och miljoner människor skapar konton på den här plattformen varje dag. Köp likes för att sticka ut bland mängden.