Få fler visningar på Instagram
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt få fler visningar på Instagram. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur får man fler visningar på Instagram?

Till att börja med behöver du se till så att din profil är så optimerad den kan bli. Därefter måste du lägga full fokus på att producera innehåll som människor faktiskt vill ta del av och dela med sig av till sina vänner. Först då, kan du fokusera på övriga marknadsföringsstrategier för att få fler visningar och exponering.

Hur kan ni hjälpa mig att få fler Instagram visningar?

Det hade inte kunnat vara enklare att få visningar än genom vår plattform. Efter du registrerat ett konto hos oss, laddar du bara ditt konto med krediter och väljer tjänsten för visningar under Instagram i menyn. Därefter klistrar du in länken dit du vill att visningarna ska levereras och väljer hur många visningar som ska levereras.

Få fler visningar på Instagram med dessa strategier

Att aktivt arbeta fram nya spännande videor på Instagram, utan att se några resultat när det kommer till nivån av engagemang för ens inlägg, kan kännas hopplöst. Men det är inte direkt ovanligt och många användare ställer sig frågande till hur de ska bära sig åt för att få fler visningar på Instagram. Förutom att fokusera på att producera innehåll av hög kvalité, finns det en rad olika metoder och strategier att tillämpa för att öka räckvidden för sina videoinlägg. Instagram är i dag en av världens ledande och största sociala medier, vilket betyder att ens närvaro på plattformen är av oerhört stor vikt.

Därför är visningar på Instagram viktiga

Inlägg som publiceras på Instagram och på de flesta andra stora nätverk har generellt sett en räknare för hur många som valt att gilla innehållet. Men när det kommer till inlägg i form av videor så finns det även ett annat intressant antal att hålla ögonen på, nämligen antalet visningar som klippet har fått. Detta nummer avser hur många unika användare som faktiskt har tittat på videon och utgör tillsammans med likes de synliga mätvärdena för engagemang. Det är med andra ord ett mått på hur populära ens inlägg ser ut att vara.

Få fler visningar på Instagram med hjälp av vår unika tjänst med livstidsgaranti.

Om man producerar mycket innehåll i form av videor bör detta vara en statistik att försöka förbättra. Lyckas ens inlägg få många visningar på Instagram, ökar sannolikheten för att fler användare väljer att gilla, dela, kommentera eller till och med spara det. Att ha många visningar på sina videoinlägg är också ett sätt att få fler följare. Nya besökare som hamnar på ens profil, kommer snart att märka att ens innehåll verkar dra till sig en hel del uppmärksamhet. Detta ökar chanserna för att besökaren även bestämmer sig för att ta steget till att också följa en.

Strategier för att få fler visningar på Instagram

När det kommer till att öka antalet visningar på sina videoinlägg är det alltid bäst att ha en genomtänkt marknadsföringsstrategi. Men det behöver inte vara så komplicerat som det kanske låter. De flesta sociala medier fungerar i princip på samma sätt och du kan tillämpa dessa metoder inom majoriteten av de stora populära sociala plattformarna. Var inte rädd för att ta till dig nya idéer och våga experimentera.

Skapa bra innehåll

Det säger kanske sig självt att man först och främst bör prioritera att skapa innehåll av kvalité som användare faktiskt vill dela med sig av. Det absolut bästa sättet för att bilda band, vidga sin publik och i slutänden få fler visningar är att skapa kul såväl som relaterbara inlägg. Det är ingen hemlighet att det första vi gör när vi ser något intressant är att dela det med våra vänner. Oavsett vilken typ av innehåll man skapar, kommer ens följare med säkerhet att sprida det vidare och man får på så vis fler visningar på Instagram.

Använd klistermärken i dina Stories

Det må vara ett enkelt knep men effekterna kan faktiskt bli stora. Att engagera sin publik är a och o när det kommer till att växa organiskt på Instagram och du får förutom fler visningar, en lojal följarbas. När man skapar sin story, har man möjligheten att använda så kallade klistermärken och de kan användas på olika sätt. Det kan vara allt ifrån frågesporter, som både är underhållande och bidrar till att du lär känna din målgrupp, till plats-, hashtag eller röstningsklistermärken.

En vanlig fråga är, hur får man fler visningar på Instagram? Faktum är att det inte behöver vara så himla svårt.

Livesändningar på Instagram

Förutom att publicera videor, kan man genom att gå live på Instagram ge en mer autentisk och transparent bild av sig själv. Den stora skillnaden mellan välpolerade videoinlägg och livesändningar är att man kan bjuda in sina följare bakom kulisserna och visa upp en oredigerad sida av sin verksamhet. Dessutom tillåter livesändningar kommentarer från ens följare i realtid som man direkt kan svara på i sin sändning. Detta bidrar till en oavbruten interaktion, något som är oerhört användbart när man ska bygga en stark koppling till sin publik.

För att få ut så mycket som möjligt av sin livestream, bör man redan i förväg marknadsföra evengemanget genom traditionella inlägg och ständigt påminna följarna. Man bör även analysera statistiken hos sin målgrupp och se till att gå live när publiken är som mest aktiv. Att planera så mycket som möjligt inför sändningen är också ett viktigt förarbete för att få ut så stor exponering som möjligt.

Köp Instagram visningar

Även om det finns många metoder för att sakta växa på Instagram, är det överlägset snabbaste sättet att få fler visningar att rentutav köpa dem. Att köpa Instagram visningar har den fördelen att inlägg som redan har många visningar, tenderar att attraheta ytterligare organisk trafik och hjälper en att prioriteras bättre av algoritmerna. Allt man behöver göra är att ange länken till videon man vill ha visningarna till, välja antalet visningar och beställa. Därefter kan man luta sig tillbaka medan visningarna börjar trilla in.

Med hjälp av hashtags kan du få fler visningar på Instagram och sprida din profil på plattformen.

Anordna en utlottning

Att lotta ut och skänka bort produkter eller tjänster har sedan länge varit ett av de mest effektiva och snabba metoderna för att få fler visningar på Instagram. Men det behöver göras på rätt sätt och om de nya besökarna inte tillhör din målgrupp, är risken stor att de kommer att glömma bort dig när tävlingen väl är över. Därför bör man se till att planera evengemanget noga och anpassa det efter ens övriga strategier när det kommer till marknadsföring.

Bestäm dig för vad du vill skänka bort, ange tydligt hur användarna på plattformen gör för att delta och marknadsför inlägget så intensivt du kan. Vanligtvis ber man besökare att följare, tagga en vän eller gilla inlägget för att gå med i tävlingen. Det kan också vara ett bra tillfälle för att samarbeta med likasinnade profiler på Instagram för att nå en större publik.

Gör intervjuer

När det gäller att få fler visningar på Instagram så handlar det mycket om att dra nytta av alla fördelar och expandera sin gemenskap. Ett sätt att göra detta på är så klart att samarbeta med andra profiler som verkar inom samma område. Förutom mer traditionella samarbeten, är en strategi att intervjua en känd person inom sin genre. Det är inte utan att konstatera att mer erkända personligheter på Instagram tenderar att ha en hel del följare. Bara genom att nämnas av dessa profiler, kan leda till en stark strömning av både följare såväl som likes och mer visningar.

Få fler visningar med hashtags

En av de mest underskattade tillvägagångssätten för att få fler visningar på Instagram är användandet av hashtags. Men man stöter ofta på inlägg som är bombarderade med spridda och generiska hashtaggar, något som inte har särskilt god effekt. För att lyckas få fler visningar med hashtags behöver man noga arbeta fram och välja ut strategiska taggar. Även om ens mål är att få en större räckvidd, bör de hashtaggar man använder ge mervärde för de användare som söker på dem. Prova dig fram och analysera resultaten, för att sedan välja ut de hashtaggar som presterar bäst.

Så här gör man för att få mer views på Instagram utan att behöva vara ett marknadsföringsproffs.

Instagram-widget för hemsida

Om man har en hemsida, har man möjligheten att bädda in en så kallad widget, som visar ens profil och flöde. Det är ett unikt men enkelt sätt för att öka sin räckvidd och således få fler visningar på sina videoinlägg. Människor som besöker ens hemsida kommer att presenteras med ens innehåll på Instagram och om de är intresserade, kommer de att kunna följa en och interagera med ens inlägg.

Det viktigaste för att få fler Instagram visningar

För att öka sin räckvidd på organisk väg, är det första man bör fokusera på att skapa innehåll som ens målgrupp faktiskt vill ta del av. Det är viktigt att lära känna och analysera sin målgrupp, deras intressen, tider de är aktiva och vad de förväntar sig. Man ska aldrig vara rädd för att experimentera och våga testa sig fram. Se till att vara öppen för nya erfarenheter och inte fastna i samma hjulspår. Man kan aldrig veta vad som fungerar förrän man faktiskt har provat det. Det är på detta sätt som man sakta men säkert hittar sin väg framåt för att växa på sociala medier.