Instagram Visningar
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa Instagram views – med livstidsgaranti. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur köper jag visningar på Instagram från er?

Hos oss köper du enkelt dina Instagram visningar till vilket inlägg du än önskar. Det enda kravet är att profilen behöver vara offentligt och inte privat, under tiden som visningarna skickas. Registrera ett konto hos oss och köp krediter. Därefter väljer du tjänsten för visningar under kategorin Instagram, anger länken och antalet visningar du vill köpa.

Är det säker att köpa Instagram visningar?

Vi har aldrig varit med om att våra Instagram visningar någonsin skadat varken ett inlägg eller konto på Instagram. Tvärtom, så har vi sett hur det kan hjälpa våra kunder att få ytterligare exponering när det kommer till hur många som ser ett videoklipp. Vi anpassar oss efter uppdateringar, håller din information säker och tillämpar ett SSL-certifikat för både system och hemsida. Du behöver aldrig ge oss ditt lösenord eller någon annan känslig information.

Hur kan man se visningar på Instagram?

Till skillnad mot vanliga bildinlägg där du bara ser antalet likes, kan du se hur många visningar en video har fått. För att se visningar på en Instagram video, gå in under din profil och tryck på inlägget som du vill se antalet visningar för. Under videon kommer du att se att inlägget har en viss mängd visningar. Om du därefter trycker på antalet, kommer du förutom att få upp antalet visningar, också se antalet likes. Med ett professionellt konto kan du dessutom se fler detaljer, som antalet delningar, sparningar eller hur många inlägget har nått.

Kan man se vem som har ökat sina video visningar?

Dessvärre går det inte att se vem som tittat på din video individuellt. Vad du däremot kan göra är att bläddra igenom listan för de användare som valt att lämnat en like. Du kan använda sökfältet längst upp för att leta upp en specifik användare i listan. Det går heller inte att ta bort visningar på Instagram från en video.

Köp visningar på Instagram till rätt pris

Vi människor är väldigt sociala till vår natur vilket inte minst blir tydligt när det kommer till hur vi använder sociala medier. Instagram har flera hundra miljoner aktiva användare varje månad och är i dag en av de absolut mest använda sociala plattformarna. Detta medför att det är av oerhört stor vikt av att vara närvarande på plattformen om man har för avsikt att marknadsföra sig själv, sitt företag eller ett varumärke. Instagram lanserade ganska fort möjligheten att förutom bilder, även lägga ut videoklipp. Detta inte minst för att förbli konkurrenskraftiga med de redan existerande plattformarna för videodelning, såsom YouTube.

Genom att köpa Instagram visningar får dina videoinlägg mer exponering och ger intrycket av att vara mer populära.

Till en början, var det på Instagram endast möjligt att publicera videor som var 15 sekunder långa. Men efter hand, i takt med att videor blev ett allt mer populärt sätt att skapa innehåll, ökade de maxlängden upp till en minut. Plattformen tog då steget från att i första hand bara vara en app för bilddelning, till att bli en av de absolut största och mest använda. Men att få fler visningar på Instagram kan ibland vara lite av en utmaning. Om ens mål är att få större exponering för sina inlägg på plattformen, kan antalet visningar på ens videoinlägg ha en stor inverkan. Så varför vänta, köp Instagram views redan i dag!

På så sätt är Instagram visningar viktiga

När man publicerar ett inlägg på Instagram i form av en video, kan alla som följer en eller de som hamnar på ens profil titta på det. Varje gång någon ser på videon ökar mätaren för antalet unika visningar och är tillsammans med annan form av engagemang, såsom likes, en viktig indikator för att avgöra hur populärt ett videoinlägg är på plattformen. En video som får många visningar har större chans att få ytterligare exponering och kan till och med hamna på upptäck-sidan.

Att ha möjligheten att snabbt öka sina visningar är ett kraftfullt verktyg för att vidga mängden interaktioner, bredda sin publik och är en viktig strategi när det kommer till att marknadsföra sig på sociala medieplattformar. Det är därför så många företag, varumärken och influencer har vänt sig till hemsidor där de kan köpa Instagram visningar, många väljer därtill att köpa Instagram följare. Ju fler visningar dina inlägg får desto större är chanserna att de får ännu större publicitet och når fler användare på plattformen.

Hos oss är ditt köp av Instagram views säkert och till det absolut lägsta priset på marknaden.

Men förutom att ge ett inlägg en större potential att nå fler, har Instagram video views också andra fördelar. En video som legat ute länge, men som har få visningar, kommer troligtvis att betraktas som ganska ovärd att överhuvudtaget ta sig tid att titta på. Har inlägget istället många visningar, kommer besökaren att bli nyfiken på varför. Väljer du även att köpa Instagram kommentarer kan du förstärka intrycket ytterligare. Till skillnad mot en enkel bild, har man ingen aning om vad som väntar en förrän man faktiskt har tryckt igång klippet.

Behöver man både Instagram visningar och likes?

När det kommer till hur Instagrams algoritmer prioriterar inlägg på plattformen, är både visningar och likes starka faktorer. De båda räknas som engagemang och ett inlägg med större engagemang kommer med större sannolikhet att presenteras för followers eller andra användare på exempelvis upptäck-sidan. Därför är det viktigt att både få så många visningar och likes på sina inlägg som möjligt.

Vad som skiljer de olika mätvärdena åt, är att visningar visar hur många som har sett på videon medan antalet likes betyder hur många som faktiskt har valt att trycka på gilla-knappen och visat sin uppskattning. Köp visningar på Instagram, men förutom att bara fokusera på antalet views, kan det även vara bra att komplettera sina visningar genom att köpa Instagram likes, kommentarer men också följare till sin profil. På så sätt ser det inte bara mer naturligt ut för de som besöker ens profil, det är även mer logiskt i ögonen på algoritmerna.

Fördelarna med att köpa Instagram visningar

Att ta genvägen till att få många visningar på sina filmklipp genom att köpa views på Instagram, är ett enkelt sätt för att slippa en annars kanske ganska knepig väg till att öka antalet visningar och få en större spridning på sina videoinlägg. När man köper visningar, kan detta ge en många olika fördelar jämfört med ens konkurrenter som väljer att inte göra det. Förutom till vanliga inlägg, går det även att köpa visningar till IGTV, story eller reels.

Till att börja med, så ger det ett direkt resultat på hur populär ens profil och sina inlägg ser ut att vara. Det ger intrycket av att redan attrahera många besökare och förbättrar på så vis ens rykte. Människor på sociala medier har en tendens att i förväg bedöma kvalitén på ett inlägg, genom att bara titta på antalet visningar.

Det är viktigt med visningar på Instagram om du vill bygga upp en känd profil på plattformen.

En video som når en större publik, får inte bara mer uppmärksamhet från vanligt användare. Det ger också en möjligheten att få ögonen på sig från varumärken och andra företag som söker efter samarbeten. Som ägare för ett företag eller annan verksamhet, kan köpta Instagram filmklipp visningar även leda till en större lojalitet och ett högre förtroende hos ens följare. Detta kan i sig till exempel leda till fler besökare på ens webbplats eller på längre sikt till och med resultera i högre nivåer av intäkter.

Genom att köpa Instagram visningar, gör man en kanske ganska alldaglig profil till en med betydelse på ett snabbt och enkelt sätt. Video visningar är bland de mest effektiva källorna för engagemang på Instagram men du måste samtidigt se till så att du regelbundet publicerar nya inlägg. Annars riskerar man att tappa den popularitet man bygger upp och går miste om nya organiska framtida visningar.

Om man väl får många Instagram videoklipp visningar på sina videor kommer de att belönas av plattformens algoritmer genom att föreslå dem för en ny publik. Hamnar dina inlägg på upptäck-sidan är det inte ovanligt att visningarna fördubblas över bara en natt. Att även nämna sina övriga sociala kanaler i inläggen man publicerar, eller i sin bio, är en strategi för att även få sina andra konton att växa parallellt. Trots att man lägger sin energi på att bli större på Instagram, behöver det inte vara någon motsättning till att få fler organiska visningar, comments, likes eller följare på de andra stora sociala medieplattformarna.

Att köpa Instagram video visningar är ett snabbt och enkelt sätt för att öka antalet views på dina inlägg.

Därför ska du köpa Instagram visningar från oss

Vi är sedan lång tid tillbaka ett välrekommenderat företag när det kommer till tjänster för de populära sociala medieplattformarna. Vårt system är väl beprövat för att förse våra kunder med visningar, likes eller följare till företag som söker ytterligare publicitet. Jämfört med alla andra leverantörer, inklusive de från Sverige, är vår tjänst unik på så sätt att vi erbjuder en livstidsgaranti. Detta medför att vi alltid kommer att utföra ersättningar vid eventuella bortfall, för all framtid. Men även våra priser tål att jämföras. Vi erbjuder den absolut mest kostnadseffektiva lösningen i förhållande till den kvalité vi håller på våra unika visningar.