Instagram Visningar
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa Instagram visningar – med livstidsgaranti. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på hur stor din order är, hur många ordrar det finns i kö eller om det pågår någon tillfällig uppdatering. Men vanligtvis är starttiden mindre än en timme.

Vad händer om jag tappar följare eller likes?

Samtliga tjänster kommer med en ersättningsgaranti. Vår standard är 30 dagar efter det att ordern blivit levererad, om ingenting annat nämns. Många tjänster kommer dock med en livstidsgaranti.

Vad innebär livstidsgaranti?

Tjänster som omfattas av vår livstidsgaranti, innebär att vi alltid kommer att utföra ersättningar om du skulle falla under antalet du har betalat för, för all framtid.

Behöver ni tillgång till mitt konto?

Vi behöver inte åtkomst till ditt konto och kommer aldrig att be dig om ditt lösenord. Allt som behövs för att lägga en ordern hos oss är ditt användarnamn eller en länk till ditt inlägg.

Hur handlar jag?

För att kunna använda våra tjänster behöver du skapa ett konto. Därefter laddar du ditt konto med krediter som du sedan använder för att lägga de ordrar du vill.

Vad är krediter?

Krediter köper du som du sedan kan använda till att beställa de tjänster du vill. Krediter kan köpas via PayPal, Payson eller SMS. En kredit motsvarar en krona, förutom vid SMS-betalningar.

Här kan du köpa Instagram Visningar

Vill du etablera dig på Instagram? Det finns otroligt enkla sätt att få fler visningar på dina inlägg och främja engagemang och potentiella diskussioner om dina inlägg. Det enklaste sättet skulle vara att köpa visningar på Instagram - men ingenting kommer att slå organiska visningar. Att köpa Instagram följare är en annan väg att överväga.

Varför är det så populärt att köpa Instagram Visningar?

Instagram är den mest populära plattformen för foto- och videodelning, med miljontals användare över hela världen. Att ha ett konto på sociala nätverkssajter har blivit standard idag. Folk blir som galna över antalet följare, likes och visningar de kan bygga på virtuella plattformar. Användare på Instagram vill gärna göra sin profil och sina inlägg attraktiva och spännande för att locka ett högre antal visningar. Därför väljer folk att till exempel köpa Instagram likes och andra liknande tjänster. Idag bedöms kändisarnas popularitet också av den popularitet de har på Instagram eller någon annan social medieplattform.

Vad menas med visningar?

När du publicerar en video på Instagram kommer dina följare och personer från olika flöden att titta på dem om de är intresserade. Om de klickar på ditt inlägg och tittar på din video kommer det att räknas som en visning. Ju fler människor som tittar på dina inlägg, desto högre antal visningar får du. Ett annat förslag är att köpa Instagram kommentarer i kombination med likes och visningar. Det är inte en lätt uppgift att märkas på en plattform som har miljoner användare. Om du vill komma till toppen av allas flöden behöver du ett bra antal visningar och andra former av engagemang i dina inlägg. Det är här konceptet att köpa Instagram visningar är praktiskt och hjälper dig att förbättra synligheten för dina inlägg.

Så får du fler visningar

  • Att få fler visningar beror naturligtvis på innehållet du publicerar på ditt konto.
  • Håll innehållet relevant och spännande.
  • Använd filter och lägg till fängslande bildtexter till dina bilder.
  • Skapa engagerande Instagram-stories.
  • Var aktiv på plattformen genom att publicera minst en gång per dag.
köpa instagram visningar

Om du fortfarande märker att det inte finns tillräckligt med visningar, även efter att du har gjort allt, kan du planera att köpa Instagram vinsingar för att potentiellt locka en större publik till dina inlägg. Men det är inte bara views som går att handla i dag. Även followers och likes går enkelt att skaffa billigt.

Att tänka på innan du väljer att köpa Visningar på Instagram

Ett sätt att öka antalet visningar är att köpa dem. Om du har övervägt att köpa visningar för dina Instagram-inlägg, finns det några punkter du måste tänka på innan du köper dem.

  • Dela inte dina inloggningsuppgifter med någon.
  • Dela länkarna för de inlägg du behöver visningar på.
  • Välj antalet visningar baserat på dina krav.

Fördelarna med att köpa Instagram Visningar

Att köpa Instagram visningar för att hjälpa dig etablera dig på denna konkurrenskraftiga plattform där alla kämpar för uppmärksamhet. Du kan köpa visningar och comments baserat på hur många du vill ha och på vilka inlägg du behöver dem. För att skicka den direktlänken för det aktuella inlägget, kopiera helt enkelt länken i adressfältet på inläggets sida. För vissa enheter hittar du också en knapp för att kopiera länken för inlägget.