Få fler kommentarer på Instagram
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt få fler kommentarer på Instagram – med extremt låga priser. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur kan ni hjälpa mig med att få fler kommentarer på Instagram?

Det enklaste sättet att få fler kommentarer på Instagram är helt enkelt genom att köpa dem. Det är ett billigt, enkelt och smidigt sätt att öka engagemanget för ett inlägg. För att köpa kommentarer från oss, registrerar du bara ett konto och köper krediter. Därefter väljer du tjänsten ”Kommentarer” under kategorin ”Instagram” och skriver in kommentarerna och länken till inlägget.

Hur får man fler Instagram kommentarer gratis?

Det finns många beprövade strategier och metoder för att få mer kommentarer på sina inlägg. Även om det är gratis ur ett kostnadsperspektiv, kan det komma att kräva hårt arbete och kontinuerlitet. I artikeln nedan kan du läsa mer om de olika tillvägagångssätten för att få fler kommentarer på Instagram.

Så får du fler kommentarer på Instagram

För den som inte sitter klistrad framför Instagram, eller övriga sociala medieplattformar för den delen, kanske inte har märkt att det har skett vissa förändringar när det kommer till nätverkens algoritmer. Det är inte ovanligt att en del av inläggen man ser bara är några minuter gamla, medan andra gjordes för flera dagar sedan.

De senaste åren har sociala medier svängt till att börja visa innehåll som man med större sannolikhet är intresserad av, oavsett när det publicerades. Detta har medfört ett försvårande att marknadsföra sig i de sociala kanalerna, då många organiska inlägg löper större risk att försvinna i flödena. Sannolikheten att man ser ett inlägg från familj och vänner är nu större än att man ser reklam och annonser från företag.

Det finns många metoder för att få mycket kommentarer till sina inlägg på Instagram.

Det finns dock en rad olika faktorer som påverkar hur prioriterat ett inlägg blir och innehåll av marknadsföringskaraktär har fortfarande en chans att övervinna algoritmerna. Hur många likes, kommentarer och annan form av engagemang ett inlägg har är alla viktiga mätvärden när det gäller att hamna högt upp i flödena. Utöver detta så är inlägg från varumärken mer benägna att synas i ett flöde om användaren tidigare har interagerat med företaget.

Steg för att förbereda sig

Innan man börjar fokusera på hur man får fler kommentarer på Instagram, så finns det några nödvändiga steg att ta när det gäller sitt konto. Till att börja med, bör man alltid se till så att ens profil är offentlig och inte privat, så att nya potentiella följare har möjligheten att se ens innehåll. Därefter behöver man se till så att pushnotiser är aktiverat, så att man direkt får reda på om något av sina inlägg har fått en kommentar och man kan lämna ett så snabbt svar som möjligt.

Men glöm inte bort att oavsett hur bra man än är på att interagera och arbeta med sin profil, så är risken stor att ingen kommer att intressera sig för ens innehåll ifall det håller en låg kvalité. Man bör alltid se till att alltid använda sig av nya fräscha idéer, videor och bilder för att hålla sina inlägg så relevanta och fängslande som möjligt.

Som tidigare nämnt, så spelar tidpunkten när man publicerar sina inlägg en viktig roll, även för den som använder Instagram i marknadsföringssyfte. Vanligtvis bör man inte publicera mer än ett inlägg om dagen och prova sig fram vilken tid på dygnet som ger bäst respons. Förutom att hålla koll i sin egen kalender, kan man schemalägga inlägg i förväg för att försäkra sig om att inläggen läggs ut vid rätt tidpunkt.

Så får man fler kommentarer på Instagram

Likes, visningar och kommentarer är alla värdefulla mått för ett inlägg på Instagram då det påverkar hur ett inlägg syns i användares flöden. Går det riktigt bra, kan ett inlägg dessutom hittas på explore-sidan, om tillräckligt många användare interagerar med det. Att få fler Instagram kommentarer är en viktig hörnsten när det gäller exponeringen för ens inlägg. Förutom att köpa Instagram kommentarer, så finns det en rad olika åtgärder och strategier för att öka antalet kommentarer.

Tävlingar

Du har säkert stött på det själv. Ett vanligt förekommande tillvägagångssätt är att på ett kul och enkelt sätt anordna någon form av tävling eller bortskänkning av en produkt eller tjänst. Genom att be användare att interagera med ett inlägg för att delta, kan man på ett smidigt sätt inte bara få många kommentarer utan också nya följare eller fler likes och visningar. Förutom att kommentera direkt på inlägget, kan man be användare att själva lägga upp sina bilder eller videor där de nämner ens varumärke.

Lär dig allt om hur du får fler kommentarer på dina inlägg. Instagram kommentarer är ett viktigt mått på hur populära dina inlägg är.

Be om engagemang

Ibland behöver det inte vara svårare än att bara be om fler kommentarer. Prova med att lägga upp ett inlägg som lämpar sig för att delas och be användare att svara på en fråga eller att tagga sina vänner. Förutom att det är ett väldigt kul sätt att interagera med sin målgrupp, så kan det framför allt leda till fler kommentarer på Instagram.

Provocera, överraska eller underhåll

Många av de mest virala inläggen har visat sig ha en sak gemensamt, nämligen att de framkallar starka känslor. Att framkalla en känsla av glädje är givetvis ett säkert kort för att få ett inlägg att sticka ut från mängden. Men det är heller inte ovanligt att ett inlägg först skapar en förväntan, för att sedan överraska besökaren och väcka en nyfikenhet eller osäkerhet. Vilka känslor ett inlägg bör fokusera på, beror givetvis vilken typ av profil man arbetar med.

Använd videoklipp

Allt mer av den tid vi spenderar på sociala medier tillbringar vi med att titta på videor. Att publicera ett videoklipp istället för en bild, är ett enkelt sätt att få användare att stanna upp i sitt skrollande och trollbindas någon minut. Efterfrågan på videor växer på sociala medier och om man lyckas dela något spännande och ber om kommentarer i texten, är chansen stor att man får fler kommentarer.

Använd rätt hashtaggar

Att se till så att ens inlägg publiceras tillsammans med relevanta hashtaggar, är viktigt då detta får inläggen att synas bland populära sökningar och på explore-sidan. Inlägg som använder hashtaggar, har visat sig få fler kommentarer än inlägg som inte drar nytta av denna funktion. Det är en smidig strategi för att exponera inlägg för användare som är relaterade till just det ämne som inlägget berör.

När inlägg publiceras spelar roll

När den bästa tiden för att publicera ett inlägg på Instagram är, eller på sociala medier i största allmänhet, har länge varit en stor diskussion. Anledningen till att det råder delade meningar, är helt enkelt för att det kan variera beroende på vilken nisch man verkar inom och vilken typ av innehåll man skapar. Det bästa man kan göra är att prova sig fram. Börja med att publicera inlägg vid olika tidpunkter och försök att hitta ett mönster för vilken tid som ger mest engagemang.

Svara på följares kommentarer

Genom att alltid svara på sina följares kommentarer, bidrar detta till en större känsla av gemenskap och att man faktsikt har ett genuint intresse för vad ens publik har att säga. När en följare får ett svar på sin kommentar, är chansen dessutom stor att konversationen fortsätter och inlägget får fler kommentarer. Användare som ser att det förekommer aktiva diskussioner, är oftast mer benägna att själva delta eller ställa nya frågor.

Så här gör du för att enkelt få fler kommentarer på Instagram.

Dra nytta av emojis och gör bildtexten mer attraktiv

Texten, i kombination med vilka hashtaggar man väljer att använda, hjälper en att synas i sökresultaten och skapa engagemang. Men det är emojis som fångar användares uppmärksamhet. Ju fler ögon en text lockar, desto fler kommentarer får man på Instagram. Men man bör alltid se till så att de emojis man väljer att använda sig av, faktiskt är meningsfulla och relevanta för ens innehåll och sin verksamhet. Se dock upp för att överanvända dem, då överdrivna mängder av emojis kan ha en negativ effekt.

Publicera innehåll kontinuerligt

Oavsett vilka sociala kanaler man använder för att marknadsföra sig, så är en profil som aktivt uppdaterar sitt innehåll och publicerar nya inlägg regelbundet betydligt mer attraktiv än en som ger intrycket av att bara uppdateras då och då. Inlägg från en profil som inte arbetar aktivt, riskerar att drunkna i flödena. Men genom att alltid se till så att man har nya inlägg på glänt, tillsammans med att publicera på rätt tidpunkt på dagen, så ökar chanserna för att ens inlägg får fler kommentarer på Instagram.