Instagram Kommentarer
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa Instagram kommentarer – med extremt låga priser. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på hur stor din order är, hur många ordrar det finns i kö eller om det pågår någon tillfällig uppdatering. Men vanligtvis är starttiden mindre än en timme.

Vad händer om jag tappar följare eller likes?

Samtliga tjänster kommer med en ersättningsgaranti. Vår standard är 30 dagar efter det att ordern blivit levererad, om ingenting annat nämns. Många tjänster kommer dock med en livstidsgaranti.

Vad innebär livstidsgaranti?

Tjänster som omfattas av vår livstidsgaranti, innebär att vi alltid kommer att utföra ersättningar om du skulle falla under antalet du har betalat för, för all framtid.

Behöver ni tillgång till mitt konto?

Vi behöver inte åtkomst till ditt konto och kommer aldrig att be dig om ditt lösenord. Allt som behövs för att lägga en ordern hos oss är ditt användarnamn eller en länk till ditt inlägg.

Hur handlar jag?

För att kunna använda våra tjänster behöver du skapa ett konto. Därefter laddar du ditt konto med krediter som du sedan använder för att lägga de ordrar du vill.

Vad är krediter?

Krediter köper du som du sedan kan använda till att beställa de tjänster du vill. Krediter kan köpas via PayPal, Payson eller SMS. En kredit motsvarar en krona, förutom vid SMS-betalningar.

Här kan du köpa Instagram Kommentarer

Är det någon på Instagram som inte gillar att läsa kommentarerna på sina inlägg? Mer än likes eller åsikter, vi älskar att läsa vad följare har kommenterat på våra bilder och videor. Visste du att du kan köpa Instagram kommentarer?

Som nybörjare på Instagram eller som ett nytt företag behöver du ett bestämt antal tittare och följare för att folk ska märka dig på denna ganska upptagna sociala plattform. Därför väljer folk i första hand att köpa Instagram följare. Kommentarer på dina inlägg kommer att leda andra till att besöka dina inlägg och profil. Inlägg med kommentarer kommer att få mer tittare än de utan dem. Om du marknadsför ditt företag är det mer troligt att kunder besöker de inlägg som har många kommentarer, så att de vet vad som finns i butiken med avseende på en viss bild eller video.

De främsta anledningarna till att köpa Instagram Kommentarer

Precis som med alla andra tjänster när det gäller sociala medieplattformar - ditt huvudmål är att öka ditt sociala bevis och så småningom din synlighet. När du väljer att köpa kommentarer på Instagram bör du göra det av följande skäl:

  • När du har kommentarer på dina inlägg kommer fler att se det, vilket kan leda till en diskussion online. Det låter dig delta aktivt i debatter som händer online och lära känna första hand vad andra tycker om ditt inlägg. Engagemangsgraden kommer sannolikt att öka när du börjar få fler kommentarer på dina inlägg. Kombinerar du detta med att köpa Instagram likes så kan du göra dina inlägg betydligt mer attraktiva.
  • När användare ser att dina inlägg får fler kommentarer frestas de att besöka dem och så småningom besöka din profil. På detta sätt får du mer exponering naturligt.
  • När dina inlägg har kommentarer lämnar personer som har besökt ditt inlägg också kommentarer. Dina inlägg kommer snart att utvecklas när fler och fler publicerar sina kommentarer på det. Det kan också hjälpa dig att ranka högre i hashtag-flödena.
köpa instagram kommentarer

Tänk på att det är helt upp till hur du bestämmer dig för att använda den här metoden. Att bara köpa kommentarer till ett inlägg betyder inte nödvändigtvis att du får organisk exponering. Du kan öka dina chanser genom att köpa Instagram visningar till de inlägg som innehåller videor.

Hur man kan köpa Kommentarer på Instagram

Det finns många sätt och företag som erbjuder dig att köpa kommentarer på Instagram. När du köper dem från oss kan du vara säker på att betala det absoluta lägsta priset. Men vi erbjuder inte bara de billigaste tjänsterna, followers, likes, views och comments på Instagram kommer också med en ersättningsgaranti. Om några av de kommentarer du beställde skulle försvinna inom denna tidsram kommer vi att ersätta dem helt utan extra kostnader.

För att köpa Instagram kommentarer, registrera helt enkelt ett konto om du inte redan har gjort det. Därifrån är processen ganska enkel. Se till att du har tillräckligt med krediter på ditt konto. Allt du behöver göra sen är att navigera till tjänsten, ange länken till ditt inlägg och skriva in alla kommentarer själv. Det är helt upp till dig att bestämma texten för varje enskild kommentar. Den enda begränsningen är att inte använda några mentions i kommentaren.