Instagram Kommentarer
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa 5 Instagram kommentarer – för endast 5 kr och skriva kommentarerna själv. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Kan jag köpa Instagram kommentarer till en privat profil?

Tyvärr är det inte möjligt att köpa kommentarer till en profil som är privat. För att vi ska kunna se och leverera tjänsten, behöver kontot vara offentligt under hela leveransperioden. Det går dock bra att ändra profilen till privat efter det att ordern har blivit levererad.

Får jag själv bestämma hur kommentarerna ser ut?

Absolut! I samband med att du lägger en beställning på Instagram-kommentarer hos oss, så skriver du in varje kommentar manuellt. Detta medför många fördelar, du styr inte bara riktningen för diskussionen, du sätter också tonen för framtida kommentarer. Den enda begränsningen är att kommentarerna inte kan innehålla @ eller #.

Är det säkert att köpa kommentarer till Instagram?

Vi kommer varken att behöva tillgång till ditt Instagram-konto eller behöva någon känslig information från dig. Allt vi behöver är länken till inlägget du vill ha dina kommentarer till och att ditt konto inte är privat.

Hur många kommentarer kan jag köpa?

Det finns inga begränsningar på hur många kommentarer du kan köpa. Men det kan vara en god idé att hålla antalet trovärdigt i förhållande till antalet likes eller annan form av engagemang.

Hur ser man kommentarer på Instagram?

Kommentarer på Instagram hittar man i kommentarsfältet under ett inlägg. Om man vill hitta tidigare kommentarer man gjort, gör man det lättast genom att gå in under sidan ”Din aktivitet” i huvudmenyn på sin profil. Där kan man välja undersidan ”Kommentarer” under kategorin ”Interaktioner”. Här hittar man alla kommentarer man skrivit, inklusive kommentaren man svarade på.

Hur tar man bort kommentarer på Instagram?

På andra användares inlägg kan man ta bort sina egna kommentarer genom att hålla nere fingret på kommentaren och därefter trycka på papperskorgen uppe till höger. Om man istället använder Instagram i webbläsaren håller man musen över kommentaren, trycker på ikonen med de tre punkterna till höger och därefter ”Ta bort”.

Kan man ta bort andras kommentarer på Instagram?

Det är bara användaren själv som har skrivit en kommentar som har möjligheten att ta bort den. Men när det gäller ens egna inlägg på Instagram så är det möjligt att ta bort både sina egna och andra användares kommentarer.

Går det att stänga av kommentarer på Instagram?

Ja, det är möjligt att stänga av kommentarer för ett enskilt inlägg både före och efter det är publicerat. Om man stänger av kommentarer på ett inlägg med befintliga kommentarer, kommer de att sparas och återigen att visas om man öppnar upp inlägget. Man gör detta enkelt genom att gå in under inställningarna för inlägget. För att inaktivera kommentarer före man publicerar ett inlägg, hittar man inställningen under ”Avancerade inställningar”.

Hur lång kan en kommentar vara på Instagram?

Precis som för bildtexter, är kommentarer begränsade till 2200 tecken. Förutom antalet tecken, finns det också en begränsning gällande hur många kommentarer man kan göra per dag, som sträcker sig upp till 200.

Hur redigerar jag en kommentar på Instagram?

På Instagram går det inte att redigera en kommentar som man redan har publicerat. Vad man däremot kan göra, är att ta bort den ursprungliga kommentaren och skriva en ny. Detta går att göra både i appen och genom hemsidan.

Varför ser jag inga kommentarer på Instagram?

Det kan finnas flera orsaker till varför man inte ser några kommentarer under en annan användares inlägg. En av de vanligaste orsakerna är att ägaren till kontot för inlägget har valt att blockera kommentarer till det aktuella innehållet.

Varför kan jag inte kommentera på Instagram?

På Instagram har användare möjligheten att skriva kommentarer på bilder och andra former av inlägg. Men plattformen arbetar kontinuerligt med att förhindra spam och falska kommentarer. Ibland händer det att vanliga oskyldiga användare också drabbas, då är det oftast bara att prova med att starta om appen eller vänta en stund.

Att köpa kommentarer på Instagram blir allt vanligare

Instagram används av miljontals användare för olika ändamål. Underhållning, kommunikation men framför allt för marknadsföring av företag och deras produkter. Det är just på grund av sin enorma användarbas som Instagram har blivit ett så populärt alternativt när det kommer till reklam på nätet eller för att hålla kontakten med kunder. Ett starkt varumärke har förutom många följare, även ett stort engagemang när det kommer till sitt innehåll i form av likes, visningar men också kommentarer.

Kommentarsfältet under ens inlägg på Instagram kan ibland hamna i skymundan för mer populära och mätbara interaktioner som likes eller views. Att faktiskt lämna en skriven kommentar på ett inlägg kräver betydligt mer ansträngning jämför med att enkelt bara trycka på like-knappen eller följa ett konto. Människor tenderar endast att skriva kommentarer om de är väldigt engagerade i ett innehåll. Med tanke på hur många inlägg den genomsnittliga användaren läser per dag, skulle det bli väldigt tidskrävande att lämna kommentarer på alla.

Om du väljer att köpa Instagram kommentarer kan du själv välja vilken text som ska skrivas hos oss.

Detta gör att kommentarer på Instagram i regel värderas högre av algoritmerna, något som också gör dem mer önskvärda för företag, influencers eller andra användare som vill marknadsföra sig på plattformen. Kommentarer är på så vis en unik form av engagemang som i sig kan driva vidare intresset för ett inlägg. Faktum är att det också går att gilla kommentarer på Instagram. Oftast visas kommentarerna med flest likes högst upp i kommentarsfältet och är dessutom synliga direkt i användares flöden. Ibland kan det räcka med en enda toppkommentar för att inleda diskussion och öka engagemanget för ett inlägg.

Varför användare väljer att köpa kommentarer på Instagram

En kommentar på Instagram är unik och representerar en åsikt från en användare om ett specifikt ämne. Du hittar dem under varje bild och är tillgängliga för alla att se, det är därför kommentarer på Instagram har kommit att bli så viktiga. Funktionen att direkt svara på en kommentar introducerades nyligen, något som ytterligare har lett till ökat engagemang i kommentarsfälten.

Men även om comments är en viktig form av engagemang för innehåll på plattformen, så betyder det inte att alla kommentarer är positiva eller är till din fördel. De kan vara sårande, kritiska eller ifrågasättande på ett negativt sätt. Att köpa Instagram kommentarer är ett enkelt sätt att styra diskussionen i den riktning man föredrar. Därtill är det ett enkelt sätt att spara både tid och besvär för att skapa den typ av innehåll som gör att folk vill engagera sig till den punkten att de mer eller mindre känner sig tvungna att kommentera på inlägget.

Att ha många kommentarer på Instagram är minst lika viktigt som ett stort antal följare, det bör finnas med på ens radar när det kommer till att öka intresset och nivån av engagemang på sin profil. Det är med andra ord inte längre bara att köpa Instagram följare som är av stor betydelse. Dagens algoritmer tar även hänsyn till ens inläggs engagemang, som inte minst inkluderar antalet kommentarer. Ett konto med många följare men få kommentarer på sina inlägg, kommer inte prestera lika bra i flödena eller sökresultaten.

Fördelarna med att köpa Instagram kommentarer

För att öka sitt företags räckvidd eller synlighet är det ganska vanligt förekommande att man väljer att köpa Instagram likes till sina inlägg. Men vad man ofta glömmer bort är att komplettera likes med kommentarer. Inte minst får man det att se mer trovärdigt ut, men att köpa kommentarer till Instagram kan ha en rad olika fördelar. Men glöm inte bort att, för att få fler kommentarer på Instagram bör man fortfarande ha ditt huvudsakliga fokus på att producera innehåll av hög kvalité.

Ökad synlighet på plattformen

När allt kommer omkring handlar nästan allt om att synas mer. Det spelar ingen roll hur bra ens inlägg är om ingen ser dem. Att öka sin synlighet är en av de främsta anledningarna till varför folk köper tjänster inom sociala medier. Inlägg på Instagram gynnas av en högre grad av engagemang, inklusive kommentarer. Förutom likes och kommentarer, kan det därför också vara en god idé att köpa Instagram visningar om inlägget är en video.

Att ta bort kommentarer på Instagram är enkelt. Tyvärr går det inte att ta bort andras kommentarer på andras inlägg.

Att köpa Instagram kommentarer kan öka synligheten för ditt inlägg och öka chanserna för att det visas i användares flöden och på explore-sidan. Detta kan i sin tur leda till att ett konto exponeras för en allt bredare publik och attrahera ytterligare potentiella organiska följare, likes eller kommentarer.

Bygg upp ett sociala bevis

Faktum är att folk är mer benägna att interagera med en profil som redan verkar vara populär. Därför kan köpta kommentarer locka äkta användare med ett genuint intresse för ens sida på Instagram till att lämna autentiska kommentarer. Om ett inlägg har inga eller väldigt få kommentarer tenderar andra användare att vara mindre intresserade av att engagera sig.

Men ett inlägg med ett större antal kommentarer, i kombination med andra signaler som followers och likes, kan fungera som en indikator för potentiella följare att man redan har en engagerad publik. Detta ökar sannolikheten för att de kommer att välja att interagera med ens konto. En känsla av popularitet och ett socialt bevis kan vara oerhört värdefullt på en plattform som Instagram.

Få ett försprång

Alla som någon gång har ansvarat för att marknadsföra ett konto på Instagram vet förmodligen hur otroligt svårt det kan vara att få nya följare och likes. Att dessutom få dem att gilla eller kommentera inlägg kan kräva mängder med kreativt arbete. Genom att köpa kommentarer på Instagram kan man få fart på diskussionerna och få andra användare att delta och dela med sig av sina tankar kring ett inlägg som annars kanske hade flugit under radarn. Det är ett enkelt sätt att skaffa sig ett litet försprång i detta brus av hård konkurrens.

Stärk ditt varumärkes trovärdighet

Ett konto på Instagram vars inlägg har större engagemang, sänder en positiv signal till besökare, potentiella följare och kunder. Det vittnar om ett gott rykte, förtroende och en stark trovärdighet för ett varumärke, företag eller en profil. När en användare ser att ens inlägg får stor uppmärksamhet kommer de i högre utsträckning lita på ens varumärke och det är mer troligt att de kommer att se en som en auktoritet inom sitt område. Detta är viktiga grundpelare för att lyckas värva ytterligare följare och möjliga kunder.

Så köper du kommentarer på Instagram

Tack vare våra tjänster, så har det aldrig varit enklare att köpa Instagram kommentarer. Allt du behöver göra är att registrera ett konto hos oss, som du snabbt och enkelt verifierar genom din e-post. Därefter laddar du ditt konto med krediter, som går att köpa via SMS, PayPal och Payson. När krediterna väl finns på ditt konto är det bara att gå in under kategorin ”Instagram” och välja tjänsten ”Kommentarer”. Du utformar själv kommentarerna och skriver dem i respektive fält. Därefter är det bara att ange länken till inlägget där du vill att kommentarerna ska hamna och lägga din beställning.

Köp kommentarer på Instagram och gör dina inlägg mer populära.

Tips på bra kommentarer på Instagram

Även om man kan öka antalet kommentarer för ett inlägg genom att bara att skriva enkla kommentarer, så finns det större potential än så för att skapa diskussion och öka interaktionen. Istället för att skriva en simpel emoji, kan man till exempel formulera en relevant och öppen fråga för att få sina följare att engagera sig och uppmuntra till längre och mer detaljerade svar. En bra kommentar kan också bestå av tips eller råd, gällande en produkt eller tjänst.

Hur man väljer att svara på sina följares kommentarer kan också ha en stor påverkan på inläggets engagemang. Svara personligt men fortfarande professionellt. Visa uppskattning och var aldrig rädd för att fråga om åsikter. Se alltid till att vara aktiv på plattformen och svara på följares kommentarer så snart det bara går, på så sätt visar man att man är engagerad och intresserad av att interagera med sina följare.