Få fler Följare på Instagram
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Här kan du enkelt få fler följare på Instagram. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur får man fler följare på Instagram?

Det finns många strategier för hur du ökar ditt antal följare på Instagram. Men först och främst bör du se till att din profil är optimerad, analysera din målgrupp och planera värdefullt innehåll att publicera kontinuerligt. I slutändan handlar det om att skapa en autentisk och meningsfull relation med din publik.

Hur får man följare på Instagram som är svenska?

Om du är ute efter att få svenska följare på Instagram, så bör du se till att skräddarsy ditt innehåll för just en svensk målgrupp och se till att interagera med svenska användare. Håll konversationer och dialoger, inte minst med dina egna följare som är svenskar utan också med andra profiler inom din nisch.

Går det att få fler följare på Instagram snabbt?

Förutom att gå viral, är det enklaste sättet att få många Instagram följare snabbt att helt enkelt köpa dem. Du kan köpa Instagram följare direkt från oss, och de kommer till skillnad från de flesta andra leverantörer med en livstidsgaranti.

Hur kan jag få följare på Instagram hos er?

Först och främst behöver du registrera ett konto. Därefter köper du krediter, som du sedan använder för att använda våra tjänster. Krediter kan köpas enkelt och säkert genom PayPal, Payson och SMS. Det är en engångsbetalning och en kredit motsvarar en krona, förutom om du betalar via SMS.

Går det att skicka meddelande på Instagram till någon man inte följer?

På Instagram går det att skicka meddelande till vem som helst på plattformen. Men om användaren inte följer dig, kommer meddelandet att synas som en förfrågan i mottagarens inkorg. Följer användaren inte dig, men har dig inlagd som vän, går meddelandet däremot direkt till inkorgen. En godkänd meddelandeförfrågan gör att all framtida kommunikation landar i inkorgen.

Kan jag följa någon på Instagram utan att det syns?

När du väljer att följa någon på Instagram kommer användaren du följer att få en notifikation. Du kommer även att finnas med i användarens lista över följare. Så det korta svaret är nej, det är inte möjligt att följa någon på Instagram utan att det syns. Du kan däremot följa personen från ett hemligt konto, eller använda en tredjeparts mjukvara för att ta del av profilen.

Vem följer mig på Instagram?

Att se vilka som följer dig på Instagram, eller att kontrollera om någon slutat följa dig, är väldigt enkelt. Allt du behöver göra är att gå in på din profil och öppna listan över följare. Här kan du även söka på ett namn och kontrollera ifall en person fortfarande följer dig. Dyker de upp i listan när du skriver in namnet, följer de dig fortfarande. Om inte, så har personen slutat att följa dig.

Varför kan jag inte följa på Instagram?

Orsaken till varför du inte kan följa användare på Instagram kan vara flera. Det kan bero på tekniska problem på plattformen och då är det bara att vänta tills problemet är löst. Men du kan även få meddelandet ”blockerad åtgärd”, vilket kan tyda på att ditt konto begränsats på grund av misstänkt aktivitet. Detta kan hända om du t.ex. följer ett stort antal användare på kort tid.

Få fler följare på Instagram med dessa metoder

Instagram är den grundläggande plattformen för många företags och varumärkens sociala närvaro. Det sociala mediet har visat sig kunna driva trafik, engagera kunder och stödja försäljning. Det är också därför en stor del av de som marknadsför planerar att öka sina investeringar på just Instagram.

Men om man inte är nöjd med sitt engagemang eller resultat på Instagram, så är man knappast ensam. Konkurrensen är stenhård, i synnerhet då allt fler och fler varumärken tar sig in på plattformen. Det är aldrig för sent att börja vidta åtgärder för att bredda sin publik. En större följarskara på Instagram innebär nämligen fler möjligheter att utveckla sin produkt, idé eller sitt varumärke. Men hur får man följare på Instagram?

Ställer du dig frågan, hur får man följare på Instagram för att öka sin räckvidd?

Instagram kan vara en mycket målinriktad, visuell marknadsföringskanal för ens varumärke och en möjlighet att bygga upp en lojal publik som växer tillsammans med sitt företag. Faktum är att mer än 500 miljoner användare surfar på appen varje dag, vilket gör den till en hemvist för några av de mest engagerade målgrupperna som finns.

Att bygga upp en stark närvaro på sociala medier är dock lättare sagt än gjort. Att få många följare på Instagram är en process som tar tid men det finns självklart metoder och strategier för att ge både bättre och snabbare resultat. Allt handlar om att veta var man ska investera sin tid och sina ansträngningar. Följ våra strategier och tips för att få fler följare på Instagram.

Optimera profilen

Innan man börjar fundera över hur man ska få fler följare på Instagram bör man först och främst tänka på hur ens profil ser ut och är uppbyggd. Ta en stund och gå igenom:

 • Biografi, inklusive slogan och om man har någon särskild hashtag för sitt varumärke.
 • Profilbild, som bör vara anpassad efter både rätt storlek och form.
 • Länken på profilen.

De här detaljerna definierar ens varumärkes identitet på Instagram och är av högsta vikt. Men förutom att få sitt konto att se mer attraktivt ut, så kan de hjälpa en med att få fler följare eller besökare. För att optimera sin profil för att få så många följare som möjligt bör man se till att:

 • Ha ett användarnamn som är enkelt att söka efter. Man bör hålla sig till sitt företags eller varumärkes namn eller det som ligger närmast till hands. Om namnet är långt, se till att korta ner det till en variant som målgruppen fortfarande skulle känna igen.
 • Ens profilbild ser professionell ut. Man bör sträva efter någon form av logotyp i lämplig storlek, där all text fortfarande ska vara läsbar, även för de som använder appen i mobilen.
 • Fundera en extra gång kring var och hur man placerar länken i sin biografi. Detta kan vara avgörande när det kommer till att omvandla sina följare till faktisk meningsfull trafik för ens webbplats eller för att värva kunder.

Att länka till sin hemsida kan fungera bra men är inte alltid det optimala. För att uppmuntra till mer meningsfulla interaktioner kan en landningssida som pekar mot flera olika länkar vara ett alternativ. Detta ger publiken total kontroll över hur de ska engagera sig i ens företag härnäst och kan innebära en bättre upplevelse för ens följare.

Håll en konsekvent innehållskalender

När det kommer till att nå framgång på Instagram kräver det att hitta ett momentum. Det är med det sagt inte särskilt sannolikt att man kommer få följare på Instagram om man lägger ut sina inlägg slumpmässigt eller sporadiskt. Att skapa innehåll och erbjuda värde är vad som bygger en publik. Att göra det konsekvent är det som kommer att se till så att de stannar.

Hur man får många följare på Instagram handlar därför mycket om att hålla sig till ett regelbundet schema när man publicerar nytt innehåll. Men när det kommer till när eller hur mycket man ska publicera finns det inget som är skrivet i sten. Många väljer att skapa nya inlägg dagligen och det är viktigt att experimentera för att komma fram till när de bästa tidpunkterna är för just ens egen målgrupp. Vanligtvis är de bästa tidpunkterna under mitten eller slutet av förmiddagen, alternativt tidigt på eftermiddagen under veckorna.

Planera Instagram-inlägg i förväg

Det går inte att förneka att företag som marknadsför på Instagram är utlämnade till algoritmen för att lyckas nå ut. Hur man får fler följare på Instagram handlar därför mycket om att publicera vid rätt tidpunkt, vilket kan ge ens inlägg mer synlighet. Allt man kan göra för att maximera engagemanget är en fördel.

Men hur får man fler följare på Instagram egentligen?

Det här talar för värdet av att planera sina inlägg redan i förväg. Att schemalägga sina inlägg kan därför också vara en god idé, då man i förväg kan garantera både kvalité och full kontroll. Det finns många verktyg och företag som erbjuder hjälp när det kommer till att schemalägga innehåll. Men det finns även en inbyggd funktion som låter en välja ett datum för när ens inlägg ska publiceras.

Engagemang med kunder, varumärkesförespråkare och influencers

Att ta reda på hur man får fler Instagram följare innebär att man måste engagera sin publik, något som görs bäst genom att svara på inlägg och återkoppla. Användargenererat innehåll är en viktig faktor. Den här typen av kampanjer stärker ens sociala bevis genom att visa ens följare att man investerar i dem. Man kan till exempel samla sina följares innehåll eller inlägg med hjälp av hashtaggar.

Att utföra samarbeten med influencers inom sin nisch, som redan har en stor etablerad skara av följare, är ännu ett sätt för att få fler följare på Instagram som företag. Andra innehållsskapare kan hjälpa ens varumärke att synas framför sin målgrupp och skapa en mer kontinuerlig medvetenhet kring ens produkter eller tjänster.

Att sprida sin Instagram överallt där man kan

Man ska aldrig vara blyg för att sprida sin profil om ens mål är att få fler Instagram följare. Det finns inte direkt någon mall för att marknadsföra sitt konto men här kommer några idéer:

Att lägg till ikoner för sociala medier på sin webbplats, i sina mail eller meddelanden är god praksis. Ikoner för sociala medier gör det lättare för människor att hitta ens företag och hjälper en att etablera kontakt med kunder.

En metod för att få fler följare är att visa ett Instagram-flöde på sin hemsida eller omkring sina produktsidor. Många inom e-handeln har särskilda användargenererade flöden på sina hemsidor.

Dela innehåll som är specifikt för just sin egen Instagram genom andra sociala kanaler. Berätta till exempel om kommande livesändningar på Instagram, på andra plattformar såsom TikTok eller Facebook.

Man kan även köpa Instagram följare

En vanlig fråga när det kommer till att bygga upp sin Instagram-profil är, hur får man följare på Instagram snabbt? Att köpa Instagram följare är ett effektivt sätt att få många följare på Instagram snabbt. Även om dessa följare nödvändigtvis inte är skräddarsydda efter just sin målgrupp, kommer ett större antal följare i sig att kunna locka till sig fler organiska följare med intresse för just sitt innehåll. Om en ny besökare landar på ens profil och ser att ett stort antal användare redan följer en, är sannolikheten större att de kommer ta steget att följa en.

Publicera innehåll som följarna faktiskt vill se

Att skapa innehåll som ens målgrupp vill se kan vara lättare sagt än gjort. Det finns så många variabler, allt ifrån vilken tidpunkt man ska publicera, till vilken typ av innehåll, bildtext eller filter man ska använda. Vad som fungerar för ett varumärke behöver nödvändigtvis inte fungera för ett annat. Vissa lägger mycket energi på att skapa karuseller, medan andra lägger stort fokus på reels. Hur får jag följare på Instagram? Alla tillvägagångssätt kan fungera. Men om man bara sätter igång, så kommer man ganska snabbt att upptäcka att en viss form av innehåll fungerar bättre än andra. Med andra ord är det av stor vikt att man testar sig fram för att hitta vad ens Instagram följare följer.

Du kan få fler följare på Instagram genom många olika metoder och strategier.

Ta hjälp av Instagrams egna verktyg för att analysera resultaten. Men för ännu mer insikter, kan man även investera i andra analysverktyg. På så vis kan man bli mer säker på sin strategi när det kommer till att skapa nytt innehåll och hitta följare på Instagram. Om man är osäker på var man ska börja, kan man alltid snegla på sina konkurrenter. De allra flesta varumärkena erkänner att data från sociala medier är ett viktigt inslag när det kommer till att hålla jämna steg med andra konkurrerande konton på sociala plattformar.

Det handlar så klart inte om att kopiera, utan snarare att anteckna och notera vilka strategier de tillämpar och för att ta reda på vilken typ av innehåll som skapar engagemang. För att hänga med i de senaste trenderna på Instagram är det viktigt att alltid hålla ett öra mot marken. På så vis kan man snabbt hoppa på nya trendiga innehållsformat och ta del av de nya möjligheterna.

Håll en meningsfull konversation publiken

De flesta som marknadsför på Instagram använder även plattformen som en sorts kanal för service. Instagram är en utmärkt plats för att kommunicera med sina följare. Det är därför många populära idéer kring inlägg riktar in sig på att ställa frågor eller delta i en dialog. Hur får man followers på Instagram genom att hålla konversationer?

Oavsett om det är en kund som har problem med leveransen, eller om det bara är någon som vill ge beröm för ens tjänster, så är de alla rättfärdiga konversationer att dra nytta av. Att vara snabb med att ge stödjande svar är ett enkelt sätt att visa ens följare att man bryr sig.

Man kanske skulle bli förvånad över hur fort man kan få mer följare på Instagram om man börjar interagera mer personligt. De flesta konsumenter är mer benägna att handla från ett företag efter att ha följt dem på sociala medier. Svara på så mycket frågor och kommentarer på inlägg som möjligt. Detta kan vara avgörande för att få långsiktiga följare eller nya kunder.

Hitta hashtaggar där följarna är

Enda sedan Instagram skapades har hashtaggar varit en viktigt del av plattformen, inte minst för den som vill nå ut och öka antalet följare på Instagram. Jämfört med tidigare, har funktionen dock inte längre lika stor betydelse. Att bombardera sina inlägg med slumpmässiga hashtaggar är ingen särskilt effektiv metod för att få fler följare till Instagram. Men hur får jag fler följare på Instagram?

Få följare på Instagram enkelt genom att köpa dem.

Var proaktiv genom att fokusera på specifika hashtaggar som är relevanta för just ens kunder. Dessa taggar är betydligt mindre utsatta av konkurrens jämfört med mer allmänna varianter som är relaterade till just sitt verksamhetsområde. Man kan förslagsvis använda hashtaggar som bygger på ens eget varumärkes namn, eller skapa särskilda kampanjer inriktade på hashtaggar. Att förstå hur ens hashtags presterar på Instagram kan vara avgörande när det kommer till hur man får följare på Instagram. Det finns analysverktyg för just detta, som ger en direkt tillgång till djupgående data om prestanda och användning.

Var följarna till lags

Genom att se till så att ens Instagram följare är nöjda, kommer man med tiden se resultat i form av ökad aktivitet. Ett framgångsrikt konto på Instagram har en gemenskap och fans, det vill säga inte nödvändigtvis följare. Byggstenarna för ett konto som folk tenderar att följa är bland annat:

 • Inspirerande innehåll.
 • Roligt innehåll.
 • Användargenererat innehåll fast med unika bildtexter.
 • Inlägg som berättar en historia.
 • Insyn bakom kulisserna.
 • Inlägg som ökar medvetenheten kring välgörenhet.

Tillämpa dessa tips på ett sätt som överensstämmer med varumärkets röst och värderingar. Se till att undvika att framstå som någon som ber om följare, eller att vara säljdriven eller enformig. Att få många följare på Instagram handlar mer eller mindre om att skapa en autentisk gemenskap. I många fall handlar det i praktiken om att bygga långvariga kundrelationer.

Instagram Followers tips

När det handlar om att öka sina följare på Instagram, är det inte alltid bara ett spel med siffror. Precis som på alla andra sociala nätverk, är det mest framgångsrika förhållningssättet att vara autentisk och interagera socialt. Om man fokuserar på engagemang och inte enbart på hur mycket följare man har, så kan Instagram vara en bra plattform för att marknadsföra sina produkter och sitt varumärke, något som i slutändan kan leda till en kontinuerlig ström av intäkter för ens verksamhet.

Så gör man för att sluta följa någon på Instagram

Om man är trött på att få uppdateringar från en specifik användare som man följer kan det vara hög tid att sluta följa den. När man slutar följa någon försvinner man från deras lista av följare och om man inte aktivt letar upp deras innehåll, får man heller inga uppdateringar i samband med nya inlägg. För att sluta följa en användare på Instagram är det bara att trycka på avföljar-knappen på deras profil, eller i listan för sina följare.

Syns det om man slutar följa någon på Instagram?

Att sluta följa på Instagram utan att det syns är både möjligt och omöjligt. En del användare kan tveka när det kommer till att avfölja någon, då man är rädd för att de ska upptäcka det. När man väljer att sluta följa någon på Instagram så kommer de inte få någon notifikation eller meddelande från Instagram. Men detta behöver nödvändigtvis inte betyda att de inte märker det. Användaren kan lägga märke till att följarantalet sjunker och gå igenom sin lista över följare manuellt och kan på så sätt upptäcka om någon slutat följa den.