Instagram Följare
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa Instagram följare – med livstidsgaranti. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur många Instagram följare ska jag köpa?

Det är helt upp till dig själv, du kan köpa så många eller få du vill. Tänk på att du inte heller behöver köpa alla på en gång.

Är det säkert att köpa Instagram följare?

Vi tar din säkerhet på största allvar och kommer aldrig att fråga dig efter viktig information, som till exempel ditt lösenord. Vårt system och våran hemsidan är skyddat av ett SSL-certifikat.

Kan mitt konto bli avstängt om jag köper Instagram följare?

Sedan 2015 har vi varit den största och främsta leverantören av Instagram följare i Sverige. Vi har under denna tid aldrig varit med om att någon av våra kunder har fått sitt konto avstängt på grund av användandet av våra tjänster.

Är det vanligt att köpa Instagram följare?

Att öka sitt följarantal snabbt är den främsta anledningen till varför det har blivit så vanligt och populärt att köpa Instagram följare. Hos oss är det dessutom ett oerhört billigt alternativ till mer traditionella strategier.

Varför ska man köpa Instagram följare?

Det är helt enkelt en väldigt kostnadseffektiv metod för att fort få en större följarbas. Ett större antal följare kan i sin tur därefter leda till nya organiska följare med ett genuint intresse för ditt innehåll.

Kan min profil vara privat när ni levererar följarna?

När en användare följer en privat profil på Instagram så behöver användaren godkänna följaren. För att vi ska kunna mäta att alla följare har blivit levererade som de ska behöver profilen vara offentlig under leveransen. Det går självklart bra att återigen göra profilen privat efter det att beställningen är färdiglevererad.

Hur köper man följare på instagram?

Först och främst behöver du registrera ett konto hos oss. Därefter köper du krediter till ditt konto, som du använder för att handla de tjänster du vill. Krediter kan köpas enkelt och säkert via PayPal, Payson och SMS, där en kredit motsvarar en krona förutom vid SMS-betalningar.

Hur lång tid tar det innan jag får mina följare?

Vanligtvis startar en order på mindre än en timme. Därefter varierar leveranstiden beroende på en rad olika faktorer, som hur många följare du har beställt, hur många ordrar som finns i kö eller om det pågår någon tillfällig uppdatering. Men vanligtvis levereras de redan samma dag.

Att köpa Instagram följare är enkelt

Den populära sociala plattformen Instagram, med över en miljard aktiva användare, erbjuder mängder av möjligheter för den som vill göra sin röst hörd på internet. Aldrig någonsin har frekvensen av engagemang varit högre och den ser inte ut att sjunka den närmaste tiden. Även om Instagram till en början såg ut att förlora mark mot sina konkurrenter, vinner de nu många människors hjärtan tack vare ett föredömligt gränssnitt med dagens mått. Tack vare en uppsjö av kreativa funktioner sticker Instagram idag ut från mängden och har även lyckats fånga uppmärksamhet från Facebook.

Strategin att köpa följare på Instagram har visat sig vara effektiv i en del fall.

Instagram har blivit en populär plattform för privatpersoner, men framför allt för företag eller influencers som vill visa upp sina produkter, tjänster och talang för en större publik. Men att skaffa följare på instagram kan dock vara en svår uppgift. Det kan ta månader, eller i värsta fall flera år att bygga upp ett stort antal följare för att få genomslag. Undvik detta, köp Instagram followers till marknadens bästa pris redan i dag!

Vad är Instagram följare?

Följare på Instagram är helt enkelt användare, personer eller företag, som valt att prenumerera på ditt konto och som får uppdateringar från dig. De kan se dina inlägg eller stories och engagera sig i ditt innehåll genom att gilla, dela eller göra kommentarer. Antalet följare är viktiga för privatpersoner, företag eller influencers som vill utöka sin räckvidd och bygga upp sitt varumärke.

Bra att känna till innan du köper Instagram följare

Att köpa likes och följare på Instagram är en vanlig men mycket effektiv strategi för att snabbt öka antalet följare eller engagemanget och synligheten på plattformen. Instagrams algoritmer har nämligen en tendens att prioritera konton med fler följare och likes, något som kan göra det avgörande att köpa följare till Instagram för att öka din profils värde i plattformens ögon. Vi erbjuder en problemfri lösning för att hjälpa dig att övervinna den initiala utmaningen med att bygga upp en följarskara från grunden.

Förutom följare erbjuder vi en rad olika tjänster för de flesta populära sociala nätverken, vilket ger dig en heltäckande tjänst för att potentiellt öka din exponering och bygga upp en publik. Förutom followers kan du bland annat också köpa Instagram visningar till dina videoinlägg. En så stor plattform som Instagram, gör det till ett kraftfullt verktyg med många möjligheter till att öka din närvaro i sociala medier.

Många vill köpa Instagram följare för att öka deras varumärkesidentitet.

Att investera i Instagram följare kan därför vara avgörande för att nå dina mål. Det går så klart går att bygga upp sin profil med hjälp av organiska metoder, det finns många tillvägagångssätt för att få fler följare på Instagram. Men att köpa Instagram följare är en snabb och mycket användbar strategi för den som har begränsat med tid.

Fördelarna med att köpa Instagram följare

Till en början användes sociala medier nästan uteslutande i underhållningssyfte. Men med tiden har vi kunnat se hur allt fler varumärken, företag och organisationer använder sina sociala nätverk i vinstsyfte. På samma sätt har vi kunnat se samma typer av olika användningsområden sen Instagram blev populärt, antingen som underhållning eller inom företagande.

Instagram erbjuder till och med profiler särskilt anpassade för företag, om ditt främsta mål är att använda plattformen för marknadsföring. Företagsprofiler skapas lika enkelt som ett vanligt, erbjuder samma enkla användarupplevelse och kan precis som vanliga konton skaffa Instagram följare. Men att ha ett företagskonto är inget måste för att marknadsföra sig på Instagram, det går lika bra med en personlig profil.

Att köpa följare till Instagram kan vara avgörande när det kommer till hur attraktiv din profil verkar.

Då Instagram erbjuder snabbt och kort innehåll, som exempelvis kortare videoklipp, är det inte bara enkelt utan dessutom ganska kul att influera på plattformen. Precis som när det kommer till alla andra sociala medieplattformar så spelar antalet följare du har på Instagram stor roll. Om du redan har många följare, blir det i regel lättare att successivt med tiden få ännu fler. Fler följare kan också leda till att fler väljer att kommentera, gilla eller interagera med dina inlägg på andra sätt. Det kan vara en god idé att även köpa Instagram kommentarer till dina inlägg för att ytterligare förbättra din profils anseende.

Få en snabb ökning av antalet följare

Genom att köpa Instagram följare ger du ditt konto en snabb ökning av följare. Som nystartad verksamhet, eller om du bara har få följare i största allmänhet, kan det här vara startskottet för en allt mer växande profil.

Öka din trovärdighet

Köpta följare på Instagram ökar inte bara antalet följare du har. Att ha ett konto med många följare gör att din profil framstår som mer trovärdig och populär. Om dina besökare ser att många redan följer dig, är de mer benägna att också följa dig.

Större exponering

Fler följare kan även hjälpa dig att öka din synlighet och sannolikheten för att ditt innehåll visas för fler användare. Här kan Instagrams explore-sida spela en viktig roll. Om du vill öka dina chanser för att ditt innehåll ska upptäckas kan köp av följare vara ett bra sätt att påbörja resan.

Få organiska följare

Om du väljer att köpa följare på Instagram, kommer de följare du har köpt att kunna hjälpa dig med att skaffa fler följare på instagram som är organiska. Det kan leda till en så kallad snöbollseffekt, där nya besökare på din profil får intrycket av att din profil är värd att följa, då många redan gör det.

Mer engagemang

Om en profil har ett stort antal följare, kan det leda till mer engagemang kring användarens inlägg och innehåll, vilket i sin tur kan leda till ännu fler nya följare. På så vis ökar du ditt varumärkes kännedom och företags möjligheter till försäljning.

Det är kostnadseffektivt

Köp av Instagram följare kan vara ett kostnadseffektivt sätt att få fler följare jämfört med traditionella marknadsföringsmetoder.

Hur man köper följare på instagram

Det hade nästan inte kunnat vara lättare att köpa followers till instagram från oss. Det är dessutom säkert då vi inte behöver någon viktig information från dig, som till exempel ditt lösenord. Du behöver heller inte fylla i några krångliga formulär eller annan information. Allt du behöver göra är att registrera ett konto. Detta gör du snabbt och enkelt genom att gå över till sidan för registrering och ange din e-postadress och ett valfritt lösenord. Därefter bekräftar du din e-post och loggar in.

Om du vill köpa Instagram followers så är det bara att registrera ett konto hos oss.

Alla våra tjänster handlas med hjälp av krediter, som du enkelt och säkert kan köpa via PayPal, Payson eller via SMS. När du väl fyllt på ditt Rankit-konto med krediter är det bara att klicka dig in på tjänsten Instagram följare under kategorin Instagram, ange ditt användarnamn på Instagram och välja antalet följare. Tänk på att din profil inte kan vara privat, utan behöver vara offentlig under tiden som följarna levereras. Det går givetvis bra att göra profilen privat igen efter det att ordern har levererats.

Varför du bör välja oss som leverantör

Precis som Instagram, strävar vi efter att erbjuda dig en enkel och smidig användarupplevelse. Men att handla Instagram följare hos oss är inte bara enkelt och smidigt. Vi erbjuder en bra och prisvärd lösning för att snabbt öka ditt antal följare, som gör att du kan marknadsföra ditt varumärke och kampanjer effektivt till din målgrupp.

  • Våra Instagram följare kommer med en livstidsgaranti. Detta betyder att vi alltid kommer att utföra ersättningar vid eventuella bortfall, om du skulle hamna under det antal du har betalat för.
  • Vi kommer aldrig be dig efter ditt lösenord eller annan viktig information som kan komma att skada ditt konto.
  • Hos oss ligger säkerheten alltid ett steg före. Med hjälp av vårt SSL-certifikat hålls all din data säker när du handlar hos oss.
  • Vi finns med dig alla dagar i veckan. Skulle du stöta på något problem, är det bara att maila oss eller kontakta vår support genom ett ärende genom hemsidan.
  • Jämfört med våra konkurrenter håller vi de absolut lägsta priserna i förhållande till vår kvalité.
  • Våra betalningsmetoder är enkla och säkra. Du kan betala för dina Instagram följare hos oss via PayPal, Payson eller SMS.

Förutom följare till Instagram, erbjuder vi tjänster inom alla områden till de flesta sociala plattformar. Till Instagram kan du komplettera ditt köp av följare med att köpa Instagram likes till dina inlägg eller views till videoklipp. Genom att dra nytta av effekterna från våra tjänster, i kombination med kvalitativt innehåll, kan du locka till dig och behålla nya genuina följare inom din nisch.