Få likes på Instagram
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt få fler likes på Instagram – med livstidsgaranti. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur kan ni hjälpa mig att få mer likes på Instagram?

Vi är Sveriges absolut största och främsta leverantör när det kommer till likes på Instagram. Hos oss kan du enkelt köpa likes, antingen till enskilda inlägg eller i form av automatiska likes. Registrera dig, verifiera din e-post och köp krediter. Därefter väljer du någon av tjänsterna för likes under kategorin Instagram. Våra otroligt kostnadseffektiva lösningar är det absolut enklaste sättet för att få många likes på sociala medier.

Är det det ett säkert sätt till att få många likes på Instagram?

Vi behöver varken ditt lösenord eller någon annan känslig information. Allt vi behöver från dig är länken till ditt inlägg och antalet likes du vill köpa. All information i vårt system och på våran hemsida är skyddat av ett SSL-certifikat. Vi har aldrig varit med om att någon av våra kunder har fått sitt konto avstängt eller inlägg borttagna på grund av användandet av våra tjänster.

Hur får man likes på Instagram?

När det kommer till att mäta hur bra ett inlägg på Instagram presterar, så dominerar fortfarande likes. Även om likes är ett av de ursprungliga mätvärdena för att avgöra om innehåll gör bra ifrån sig, så är det än idag en viktig faktor inom de flesta verksamhetsområdena. Att lämna en like på ett inlägg är enkelt, det kräver bara ett enkelt knapptryck från besökaren. Även om Instagram experimenterat med att ta bort likes, så kommer de alltid att finnas kvar och åtminstone räknas internt och bakom kulisserna.

Om ett konto får få eller många likes på sina inlägg, är det ett av de enklaste sätten för att avgöra om en profil presterar bra eller dåligt på plattformen. Oavsett om likesen är synliga eller inte, så fortsätter likes att vara en av de starkaste formerna av engagemang som talar om för algoritmerna hur omtyckt ett inlägg är och hur stor exponering det ska få. Detta leder såklart till frågan, hur får man många likes på Instagram och vad finns det för metoder?

Det är ingen exakt vetenskap hur många likes på Instagram som behövs för att slå igenom.

För att få så många likes som möjligt på sina inlägg, behöver man först och främst se till så att innehållet man publicerar håller en så hög kvalité som möjligt. Men förutom att producera bra innehåll, i form av bilder eller videor, behöver man också se till så att man även gör det regelbundet. När man säkerställt att ens innehåll är så bra det kan bli, kan man gå vidare till att fokusera på andra strategier för att få likes på Instagram.

När får man mest likes på Instagram?

En viktig faktor när det kommer till att få så många likes som möjligt på sitt innehåll, är vilken tidpunkt man väljer att publicera sina inlägg. Men vilken tid får man mest likes på Instagram egentligen? Svaret är, att det inte finns någon universal tidpunkt som är optimal för alla. Varje varumärke, profil eller nisch har sina olika förutsättningar och målgrupper, som alla är unika med sina egna beteendemönster.

Men även om det kan se lite olika ut för alla, finns det fortfarande vissa mönster och kunskaper som är bra att ha med sig i bagaget. Instagram har en tendens att prioritera nytt fräscht innehåll, vilket betyder att det kan vara en fördel att faktiskt publicera sina inlägg när ens följare faktiskt är inne på plattformen. Detta betyder, att om två inlägg som presterar lika bra ställs emot varandra, kommer det som är mest nyligen publicerat sannolikt att hamna längre upp i flödena.

En del studier har genomförts och statistik analyserats, som har kommit fram till att användare är som mest benägna att engagera sig i ett inlägg mitt på dagen under arbetstid eller i mitten av veckan. Det kanske inte är så konstigt, med tanke på att man ofta tar små pauser från jobbet eller plugget för att skrolla genom sitt flöde. Vad man också har sett, är att inlägg som publiceras på helgerna får mindre engagemang i form av likes, kommentarer eller visningar. Det kan bero på att man då vanligtvis är ledig och gör saker ute i verkligheten, snarare än att man sitter klistrad framför sociala medier.

Utöver dessa generella tips, är det enda man kan göra att experimentera, prova sig fram och analysera statistiken över hur bra sina inlägg presterar. Det är viktigt att ha klart för sig vilka mål man har när det kommer till sin marknadsföringsstrategi på Instagram. Prova med att publicera inlägg olika dagar samt tidpunkter för de olika dagarna och utvärdera hur stort engagemang de lockar till sig.

Hur får man mer likes på Instagram?

Det kommer kanske inte som någon större överraskning att Instagram är ett av dagens mest effektiva verktyg när det kommer till marknadsföring på nätet, med tanke på att plattformen har en hel miljard aktiva användare. Nästan alla följer något företag på Instagram och plattformen erbjuder den absolut högsta förekomsten av interaktion.

Du kan enkelt få likes på Instagram genom att dra nytta av våran unika tjänst.

Oavsett om man är småföretagare eller driver ett större bolag, är och förblir Instagram en viktig kanal när det kommer till att nå ut till sin målgrupp och presentera sina produkter. Men också som ett verktyg för att öka sin försäljning och interagera med sin publik. Men att bara registrera sig på plattformen och lägga upp bilder räcker inte för att se resultat. För att få mer likes på Instagram behöver man förutom att publicera bra innehåll, också tillämpa en rad strategier och ta till vara på alla möjligheter. Så hur får man fler likes på Instagram egentligen?

Hämta inspiration från andra

Det är lätt att fastna i ett tunnelseende och köra sitt eget race. Men för att hitta ny inspiration, kan det vara en bra idé and vidga sina vyer och hitta nya uppfriskande branscher eller profiler att följa. På så vis kan man hitta tips eller strategier att kombinera med och applicera på sin egen verksamhet, plocka russinen ur kakan helt enkelt, även om det är en nisch som står långt ifrån ens egen.

Starta en tävling

Folk gillar tävlingar och faktum är att inlägg som är centrerade kring just tävlingar eller bortskänkningar är bland de som lockar mest engagemang. Ju enklare man håller det, desto fler likes kommer man att få. Gör det tydligt att användare måste gilla inlägget för att delta, men du kan givetvis kombinera det med att de även måste bli en följare eller tagga en närstående. Att gilla ett inlägg är så pass enkelt, att du med stor säkerhet kommer att få en hel del likes.

Använd rätt hashtaggar

Genom att använda rätt hashtaggar ökar man sina chanser för att ens profil blir mer synlig. Men detta betyder inte att man nödvändigtvis gynnas genom att fylla varje inlägg med meningslösa hashtaggar. Här går kvalité före kvantitet och ett inlägg med för många hashtaggar kommer att prestera sämre än ett med ett fåtal noga utvalda. Gör lite efterforskningar och se även till att etablera en hashtag för just din verksamhet. Det finns i dag många olika strategier när det kommer till det här området och många olika verktyg för att analysera just hashtaggar.

Tagga relevanta partners

Förutom att det ger erkännande till skaparna, kan relevanta taggar till personer som berör ens innehåll leda till fler likes. Man kan till exempel återpublicera en kunds foto som gjort ett inlägg om ens produkt. Eller om det finns någon som bidragit till ens inlägg, som en designer eller plats, bör man också se till att tagga personen eller företaget. På så vis ökar man lojaliteten hos sina kunder och får mer engagemang.

Be om väntaggar

Vad som vanligtvis händer om en besökare ser ett roligt inlägg, är att den vill dela inlägget med en eller flera vänner. Det enklaste sättet att göra detta på, är genom att lämna en kommentar och tagga sina vänner. Därför kan det vara avgörande att be användarna om att tagga en vän i inlägget. På så vis lockar du inte bara fler besökare till inlägget, du får även mer engagemang i form av kommentarer och nya potentiella likes.

Användargenererat innehåll

Ett enkelt sätt för att få mer uppmärksamhet och likes, är att dra nytta av inlägg från andra användare som berör ens verksamhet. Det kan exempelvis handla om att få följare att publicera inlägg med ens egna produkter och en tag som genererar trafik tillbaka till en. Men förutom en tag direkt till ens profil, kan man också använda sig utav en hashtag relaterad till sin verksamhet. Man kan på så vis få fler likes på Instagram, men det hjälper en också att bygga en starkare gemenskap med sin publik.

Platstaggar

Ifall man driver en lokal butik, eller verkar inom resor eller detaljhandel i största allmänhet, kan det alltid vara en fördel att tagga en plats. Många hungriga Instagram-användare använder även plattformen för att hitta nya spännande restauranger eller barer. Att tagga en plats är otroligt enkelt och bör alltid göras ifall det gynnar din verksamhet. Det är ett enkelt sätt för att få fler likes på Instagram organiskt med hjälp av platstaggen.

En vanlig fråga som ofta förekommer är, hur får man likes på Instagram på ett enkelt sätt?

Lägg energi på bildtexten

Även om de flesta är medvetna om att skapa högkvalitativt innehåll är avgörande på Instagram, så tenderar somliga att försumma bildtexterna. Bara för att Instagram i första hand är en visuell plattform, finns det ingen anledning till att inte dra nytta av texten man skriver. En bildtext kan faktiskt vara minst lika intresseväckande som själva bilden och om den görs rätt, kan den bidra till ännu fler likes på sina inlägg. Jobba med att hitta rätt skrivsätt och ton, på så sätt kan man skapa en förväntan hos sina följare även när det kommer till själva bildtexten.

Variera typen av innehåll

Förutom vanliga inlägg i form av en bild, finns det i dag en rad olika typer av innehåll på Instagram. Videoinlägg, stories, reels, ja listan kan göras lång. Även om nivån av engagemang har sjunkit något för traditionella inlägg, är det viktigt att vara medveten om att det bara har spridits ut på de olika innehållsformerna. För att få fler likes på Instagram är det därför viktigt att variera sig när det kommer till vilken typ av innehåll man publicerar, om möjligheten finns.

Bjud in bakom kulisserna

Det är inte alltid som det är viktigt att visa upp en perfekt fasad. Även om ens huvudsakliga innehåll bör vara genomtänkt och välproducerat, kan man ibland bjuda in sina följare bakom kulisserna. På så vis kan man ta med sin publik in i processen och ge en mer transparent syn av sin verksamhet. Förutom att den här typen av inlägg kan resultera i att få många likes på Instagram, kan det hjälpa ens följare att uppskatta ens arbete på ett annat plan.

Fokusera inte bara på att sälja

Ibland kan det bli för uppenbart ifall alla dina inlägg går ut på att göra reklam eller sälja någonting. Även fast du använder Instagram i marknadsföringssyfte, kan det vara bra att även publicera innehåll som endast går ut på att få mer engagemang. Det kan vara allt från häftiga bilder till coola videor eller inspirerande berättelser.

Att veta när man får som mest likes på Instagram är viktigt för att publicera dina inlägg vid rätt tidpunkter.

Varför får jag inga likes på Instagram?

Användare har frågat sig själva ”Hur får man mycket likes på Instagram?” enda sedan plattformen lanserades. Även om det finns en rad olika tekniker och strategier för att få likes på Instagram, så vet alla som någon gång försökt sig på att växa på plattformen att det inte alltid är så enkelt att få engagemang på sina inlägg. Men oavsett om du marknadsför ett varumärke, eller om du bara lägger upp alldagliga bilder, kan det finnas olika orsaker till varför dina inlägg inte får någon uppmärksamhet.

Du publicerar vid fel tillfällen

Om du publicerar svenska inlägg och vill att användare från Sverige ska se och uppmärksamma dem, behöver du se till så att du lägger ut dina inlägg när svenskar faktiskt befinner sig online på Instagram. Detta betyder att om du till exempel publicerar dina inlägg på natten, är risken stor att ingen kommer att nås av dem.

Du skriver inte tillräckligt bra bildtexter

En dåligt engagerande text till dina inlägg är också en potentiell faktor till att du inte får likes på Instagram. En besökare som ser ditt inlägg, är betydligt mer benägen att engagera sig i det om du har en intressant bildtext som kompletterar din bild. Detta lockar dem att spendera mer tid och ökar chanserna för att de lämnar en like. Dra nytta av attraktiva emojis, ställ frågor, använd citat och var kreativ.

Dina inlägg håller för låg kvalité

Om dina inlägg inte håller måttet jämfört med dina konkurrenter, är risken stor att du går miste om en hel del likes. Du kanske behöver se över din arsenal av verktyg när det kommer till bildredigering, bli bättre på att ta bilder eller uppgradera din kamera. Även om Instagram själva erbjuder en del verktyg när det kommer till att redigera sina bilder, är det alltid bättre att använda sig av en professionell mjukvara dedikerad för att skapa proffsiga bilder.

Tänk också på att inte bara publicera bilder eller videor som enbart fokuserar på att presentera dina produkter. Även om den här typen av inlägg också är viktiga, bör du också försöka med att publicera innehåll som till exempel visar hur produkterna fungerar eller ta med följarna i dina processer. På så sätt blir din profil mindre av ett reklamplank och du bygger upp en starkare relation med din målgrupp.

Du är inte tillräckligt aktiv

Om du inte publicerar nya inlägg regelbundet, är risken stor att intresset rinner ut i sanden. Går du från att skriva nya inlägg dagligen, till att dina följare knappt hör av dig längre, kommer du med stor sannolikhet att bli bortglömd. Undvik detta genom att vara konsekvent när det kommer till hur ofta du publicerar nytt innehåll och se till att planera dina inlägg i förväg. Du kan till exempel schemalägga inlägg om du vet med dig att du kommer vara bortrest de kommande dagarna.

Du kan ha blivit shadowbannad

Får du inga likes på Instagram, kan det helt enkelt bero på att du har blivit så kallat skuggbannad. Detta betyder att Instagram medvetet begränsat hur dina inlägg syns och presterar på plattformen. En vanlig orsak till detta är ifall man använt programvara för att automatiskt gilla eller kommentera andras inlägg, i syfte att själv få fler likes eller följare. Det kan också bero på att du har använt dåliga hashtaggar, som är associerade med opassande innehåll eller spam. Men det kan också hända om du helt enkelt är för aktiv.

Du kan också köpa Instagram likes

Ett av de absolut enklaste sätten för att fort få många likes på Instagram är helt enkelt att köpa dem. För att köpa Instagram likes behöver du bara registrera dig hos oss. Därefter köper du krediter, som du sedan använder för att köpa det antal likes du vill till ett valfritt inlägg. Även om de likes du köper inte kommer från någon särskilt hängiven följarskara, kan köpta likes bidra till att genuint intresserade och genuina besökare också väljer att gilla dina inlägg. Ett inlägg som redan har många likes, tenderar att prestera bättre och attrahera ytterligare engagemang.