Instagram Likes
Välkommen till Sveriges största butik för tjänster inom sociala medier. Hos oss kan du enkelt köpa Instagram likes – med livstidsgaranti. Betala snabbt och enkelt via SMS, PayPal eller Payson.
Registrera dig nu
Visa tjänster
Över
0
nöjda kunder
Mer än
en miljon
levererade ordrar
Få hjälp av en
Svensk Support
BETALA
SNABBT
ENKELT
SÄKERT
Direktbetalning

Registrera ett konto

Att registrera ett konto är enkelt och går fort. Ange din e-postadress, lösenord och bekräfta via mail.

1

Köp krediter

Krediter används för att göra de beställningar du vill. Välj mellan betalningsmetoderna PayPal, Payson eller SMS.

2

Gör din beställning

Gå in under kategorin för plattformen där du vill göra en beställning. Välj valfri tjänst och följ instruktionerna.

3

Vanliga frågor

Hur köper man Instagram likes?

Förutom att våra priser är extremt låga, är det dessutom väldigt enkelt och smidigt att köpa dina Instagram likes hos oss. Registrera ett konto och verifiera det genom e-postadressen du angav. Därefter fyller du på ditt konto med krediter genom antingen SMS-betalning, PayPal eller Payson, där du numera också kan betala med Swish. Gå sedan in under kategorin Instagram och välj en av tjänsterna för likes. Förutom likes till enskilda inlägg, kan du även köpa automatiska likes på Instagram.

Är det säkert att köpa likes på Instagram?

När du köper likes av oss, gör du det med stor säkerhet. Vi kommer aldrig att fråga efter ditt lösenord eller annan känslig information. All information du delar med dig av till oss är skyddad av ett SSL-certifikat. Enda sedan 2015 har vi haft över 10.000 nöjda kunder i Sverige. Vi har aldrig varit med om att ett inlägg blivit borttaget eller ett konto stängts av.

Kan ni leverera likes till en privat profil?

Tyvärr är det inte möjligt då dina inlägg blir otillgängliga för oss. För att vi ska kunna ha möjligheten att leverera några likes, behöver din profil förbli offentlig under hela tiden som likesen levereras. Efter det att din order är färdig, går det självklart att göra din profil privat igen.

Hur många Instagram likes kan jag köpa?

Det finns inga begränsningar för hur många likes du kan köpa. Men vi rekommenderar att hålla förhållandet mellan likes, följare och visningar om du publicerar videor, på en nivå som inte ser onaturlig ut. På så vis får du ut det mesta av våra tjänster och de bästa resultaten i ögonen på Instagrams algoritmer.

Allt om att köpa Instagram likes

Den sociala plattformen Instagram har sedan den grundades tagit världen med storm. Men Instagram byggdes inte upp från grunden, som så många andra appar eller företag och är på så vis unikt. Faktum är att den ursprungliga plattformen bara skalades ner och de mest grundläggande funktionerna var de som fick bli kvar. Det var det här som formade det sociala nätverket vi känner till i dag och innan appen ens hade introducerats för operativsystemet Android så hade antalet användare redan nått 30 miljoner.

Genom att köpa Instagram likes till dina inlägg eller videoklipp så gör du ditt innehåll mer attraktivt för nya besökare.

Det var tydligt att Instagram skulle bli en stor succé. Redan första dagen som plattformen släpptes för Android nådde appen en miljon nerladdningar. Med facit i hand så gjorde Facebook en väldigt god affär när de valde att köpa upp Instagram, även om det vid den här tidpunkten kunde vara något förvånande då Instagram inte genererade några pengar. I dag tillhör Instagram en av de mest populära sociala medieplattformarna, med regelbundna uppdateringar och fortsatt stor framgång.

Vad är Instagram likes egentligen?

Alla som någon gång befunnit sig på en social plattform, är nog redan väldigt bekant med begreppet like, eller som vi ibland kallar det på svenska, gilla-markeringar. Kort och gott så är en like någonting som en användare som besöker innehåll kan lämna för att visa sin uppskattning eller att man håller med. Det är mer regel än undantag att likes symboliseras i form av en ikon föreställande en tumme upp. Om en användare väljer att lämna en like bidrar det vanligtvis till att räknaren för antalet likes ökar och denna statistik bidrar till att betygsätta hur populärt ett inlägg är.

Men bara för att man väljer att gilla ett inlägg, så betyder det inte att man på något sätt delar vidare innehållet. I själva verket är likes bara en form av bevis på uppskattning från den som tagit del av ett inlägg. Likes är inte desto mindre en viktig faktor när det kommer till att få större spridning på sociala medier och de är inte alltid helt enkla att skramla ihop.

Hur man likar något på Instagram

För att gilla, eller lika någonting på Instagram så finns det egentligen två olika sätt. Man kan trycka på hjärtikonen som hittas under varje inlägg eller dubbelklicka på bilden för inlägget direkt. Skulle man råka gilla ett inlägg av misstag, är det bara att göra samma sak igen för att ta bort gilla-markeringen. Samma tillvägagångssätt gäller likes till kommentarer. När man väljer att gilla någonting på Instagram så ökar sannolikheten för att man får upp mer av samma typ av innehåll.

Instagram tar bort likes

I samband med att debatten kring sociala medier och psykisk hälsa tog fart, tog Instagram beslutet att ta bort möjligheten att se likes i flödena. Den som publicerat inlägget skulle fortfarande ha möjligheten att se antalet likes som inlägget fått men det skulle gömmas för allmänheten. Tanken var att göra plattformen mindre till en tävling och fokusera på de sociala aspekterna.

Men när experimentet var klart insåg man att borttagningen av likes inte verkade ha någon effekt, varken för de yngre användarna eller några andra. Instagram valde då att återställa synligheten så att allmänheten kunde ta del av siffrorna. Skillnaden i dag är att man nu har möjligheten att stänga av dem ifall man vill. Man kan göra det för ett enskilt inlägg men också för hela sitt flöde.

Så kan man dölja likes på Instagram

Möjligheten att antingen dölja eller ta bort antalet likes för ett inlägg finns nu på Instagram. Där man vanligtvis då ser antalet likes, ser man istället texten ”och andra”. Funktionen är både lättillgänglig och går att ändra tillbaka enkelt. Man kan både välja att dölja andras likes men också för inlägg som man själv publicerar. Detta gör man smidigt genom inställningarna på sin profil. Gå in under inställningen ”Sekretess” och välj därefter ”Inlägg”. Längst upp hittar man alternativet för att dölja antalet likes.

Ta bort likes på Instagram

Det må vara enkelt att ta bort kommentarer från sina inlägg. Men tyvärr funkar det inte likadant när det kommer till likes. Det finns ingen funktion för att ta bort specifika likes från sina inlägg. Vad man däremot kan göra är att blockera användaren vars likes man vill ta bort. Lösningen är långt ifrån optimal och om man i framtiden väljer att häva blockeringen, kommer alla likes som användaren gjort på ens inlägg återigen att visas.

Så fungerar ordningen på likes

Man kan se alla användare som valt att gilla en bild om man klickar på räknaren för antalet likes och ordningen för hur likes visas på ett inlägg har gjort många nyfikna. Vad man först kan tro, är att likesen visas i den ordning som folk har gillat inlägget, det vill säga den senaste längst upp. Men faktum är att så inte är fallet, vilket man tydligt märker om man jämför listan med sina notifikationer.

Du behöver inte längre leta efter ett företag i Sverige som erbjuder Instagram likes.

Det är ännu ganska oklart i vilken ordning användarna visas. Men många menar på att de listas på samma vis som hur algoritmen fungerar i flödena. Detta skulle betyda att de som visas högst upp, är de man interagerar med mest och baseras på sina relationer på plattformen.

Därför är likes viktiga för ditt konto på Instagram

Likes är ett av de mest fundamentala underlag för att avgöra hur populär en profil är. Förutom att ha en förmåga att öka antalet nya besökare, är likes, views och annan form av engagemang viktigt för att stärka varumärken och medföra nya affärsmöjligheter. Utöver detta kan likes leda till en större spridning och locka ännu fler besökare och nya potentiella följare som är relevanta för just sitt innehåll. Därför är det av ovärderlig vikt att lära sig hur man får likes på Instagram för den som vill höras och synas på plattformen, oavsett om det gäller bilder eller video likes.

Ett inlägg som redan har många likes, är mer sannolikt att få ännu fler likes, då användare tenderar att flockas till uppmärksammat innehåll. Genom att ha många likes och positiva reaktioner på sina inlägg inger man förtroende som företag, vilket leder till att fler människor kommer att dela och känna till ens konto eller produkter. Det är inte ovanligt att en så kallad snöbollseffekt, eller kedjereaktion uppstår som resulterar i allt mer engagemang i form av likes och comments som trillar in.

Det är dock inte alltid helt enkelt att få bollen i rullning och att utmärka sig i mängden kan vara en stor utmaning. Även om en profil ser ut att blomma upp under en period, kan det gå lika fort för användare att glömma bort en om man inte förblir relevant och målmedveten. Även om man kan köpa Instagram likes, eller dra nytta av effektiva strategier för att få likes, behöver man alltid se till så att man publicerar nytt lockande innehåll på regelbunden basis. Många väljer dessutom att köpa Instagram följare för att förstärka sin profil ytterligare.

Därför ska man köpa Instagram likes

Att vilja ha många likes på Instagram behöver inte bara betyda att man är fåfäng eller egenkär. Likes är en av de viktigaste faktorerna när det kommer till hur Instagrams algoritmer prioriterar inlägg. Innehåll med många likes når fler användare än de inlägg som endast har några fåtal. Men att växa på Instagram kan vara en större utmaning än vad man tror. Det fodrar stor ansträngning och mycket tid, på en nivå som kan vara avskräckande för de allra flesta.

Varför många väljer att köpa likes på Instagram är för att det är den absolut mest kostnadseffektiva och snabbaste metoden för att snabbt få många likes på sina inlägg. Du kan komplettera dina köp av likes genom att köpa Instagram visningar till dina inlägg som är videor snarare än bilder. När man köper likes stärker man sitt inflytande och ökar chanserna för att sina inlägg blir sedda av fler användare. Ett inlägg som redan har många likes, ger intrycket av att redan vara populärt och attraherar på så vis ytterligare organiska likes från genuint intresserade användare.

Om du behöver köpa likes på Instagram så är det väldigt enkelt gjort, tack vare vår tjänst.

Oavsett om man bara är ute efter att få fler followers, eller faktiskt bygga upp en verksamhet och få nya kunder, så är det viktigt att förstå att allt fler använder Instagram för att hålla sig uppdaterade jämfört med andra sociala medieplattformar. Att köpa Instagram likes är ett av de absolut lättaste sätten för att kasta strålkastarljuset mot sina inlägg. Det är ett viktigt verktyg för den som vill öka interaktionerna på sin Instagram-profil eller för att vidga sin publik.

Fördelarna med att köpa likes på Instagram

En av de absolut viktigaste aspekterna när det kommer till marknadsföring och nätverkande är att ha en stark närvaro på sociala medier, inte minst på Instagram, som är ett av världens absolut mest använda plattformar. Reklamkampanjer i dagens moderna miljö består nästan uteslutande av en stor del strategier på sociala medier och att få många likes är en stark indikator på att användare har tagit del av ens inlägg. Köpta likes kan på många olika sätt ge en klar fördel jämfört med den som inte drar nytta av detta fenomen. Om du även väljer att köpa Instagram kommentarer kan du öka engagemanget ännu mer för dina inlägg.

När du beställer automatiska likes på Instagram kommer dina framtida inlägg att få levererade likes till sig.

Man sparar tid

Det första och kanske mest självklara övertaget är att man sparar väldigt mycket tid. Som företagare eller innehållsskapare är just tid kanske den mest värdefulla resursen man har. Genom att köpa likes och följare på Instagram kan man istället lägga fokus på det arbete som faktiskt är viktigt och rör sin verksamhet. Man slipper dessutom den kanske lite besvärande biten att be vänner och bekanta dela sina inlägg.

Slipp dyr reklam

Att lägga oerhörda summor på traditionell reklam är ett givet sätt att snabbt ruinera sig själv. Att köpa likes till Instagram är det absolut billigaste sättet för att få fler likes på sina inlägg. Faktum är att allt fler har blivit något skeptiska när det kommer till sponsrad reklam. Folk litar mer på en recension eller ett betyg från andra människor och mindre på uppenbara reklamkampanjer.

Stärk ditt företags rykte

När ens följare eller nya besökare på sin profil ser att man verkar vara välrenommerad, blir de mer angelägna om att associera sig med en. På internet, men särskilt på de stora sociala plattformarna, handlar allting om ens rykte och likes är ett av de starkaste mätinstrumenten. En potentiell kund kommer med stor sannolikhet att kolla igenom ens inlägg, notera hur många likes de har, innan de faktiskt går in på ens hemsida. Genom att köpa Instagram likes ökar man sin trovärdighet och sannolikheten för att få en bredare publik.

Ökat engagemang

Även om man har ett stort antal följare, så finns det en stor risk att det kommer att vara ganska betydelselöst ifall ens inlägg inte har många likes. Ens besökare kommer självklart att märka det, men också algoritmerna på Instagram. Ett lågt förhållande mellan likes och följare kan vara en dödsstöt för den som vill växa på plattformen. Genom att köpa likes på Instagram, håller man liv i sina inlägg, fler människor kommer att märka av engagemanget och bli mer benägna att handla av en eller gå med i gemenskapen.

Väx fortare

En bra produkt och goda medarbetare i all ära. Men om ingen finns där för att ta del av det så rinner det garanterat ut i sanden. Som företag är det av stor vikt att ha en strategi klar för att attrahera nya kunder. Men om ens besökare, som alla är potentiella nya kunder, märker att ingen interagerar med ens innehåll, kommer de inte att skänka någon större uppmärksamhet. När man köper likes på Instagram visar man sin målgrupp att man är pålitlig och att andra användare har valt en. Går det riktigt bra kan de till och med rekommendera en till andra användare på plattformen.

Varför ska jag köpa likes till Instagram av er?

Vi har varit den största och ledande svenska butiken för tjänster till Instagram sedan 2015. Detta betyder att vi har en väldigt lång erfarenhet av att leverera likes till svenska kunder, tillsammans med vår svenska support. Även om antalet leverantörer är stort, så kommer du inte att hitta lägre priser i förhållande till vår kvalité. Till skillnad från alla andra butiker, kommer våra Instagram likes dessutom med en garanti som gäller livet ut. Detta betyder att om du skulle sjunka under det antalet likes du betalat för, även efter ett år, så kommer vi alltid att ersätta dem. Likes från andra webbshoppar brukar inte ersättas efter 30 dagar.